Η ηθοποιός Allison Janney αγκάλιασε τα φυσικά της μαλλιά και λάνσαρε ένα τελείως διαφορετικό look που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Η 61χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός αποφάσισε να σταματήσει να βάφει τα μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα natural hair look, δείχνοντάς μας τα φυσικά, λευκά μαλλιά της.

Η ίδια έδειξε το νέο της hair style στο «The Drew Barrymore Show» πριν λίγες ημέρες και αποκάλυψε ότι για χρόνια φορούσε τρέσες και ότι επιτέλους νιώθει υπέροχα και ελεύθερη.

Μπορεί να πιάσει τα μαλλιά της και να τα χτενίσει χωρίς να φοβάται ότι κάποια τρέσα θα φύγει από τη θέση της και θα την εκθέσει. Το νέο της μαλλί είναι ένα κομψό, κοντό καρέ σε ένα υπέροχο ασημένιο χρώμα. Όλο και περισσότερες γυναίκες αγκαλιάζουν τα φυσικά τους μαλλιά και αποδέχονται τις γκρίζες ή λευκές τρίχες, που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jill Crosby (@jillcrosbyhair)

Η νέα τάση θέλει τις ώριμες γυναίκες να επιλέγουν au naturel χρώμα στα μαλλιά και να μην φοβούνται τον χρόνο. Άλλωστε δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι όμορφη ή κομψή, μεγαλώνοντας.

Μάλιστα, πολλές influencers άνω των 40 όπως η Sarah Harris προωθούν ακριβώς αυτό το πρότυπο, της ανεξάρτητης γυναίκας που δεν φοβάται να ασπρίσουν τα μαλλιά της και δεν χρειάζεται να τα καλύπτει συνεχώς με βαφές. Οι φωτογραφίες με το νέο silver hair look της Allison Janney είναι υπέροχες και μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και έμπνευση για πολλές γυναίκες.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Janney (@allisonbjanney)

featured photo: www.vanityfair.com