Είναι η αγαπημένη μας για πολλούς και διάφορους λόγους και ίσως η φυσική της ομορφιά να είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς. Αν είσαι fan, σίγουρα θα ενημερώθηκες πως η Alicia Vikander παντρεύτηκε τον Michael Fassbender. Από το φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε το hair look της, το οποίο σίγουρα θα ήθελες κι εσύ να δοκιμάσεις.

Η Vikander εθεάθη στην Ibiza σε vacation mood και κέντρισε εύκολα την προσοχή όλων με την απλότητα του στυλ της. Στην πρώτη περίπτωση είδαμε την ηθοποιό με ένα επιμελώς ατημέλητο look, με τα μαλλιά της πιασμένα ελαφρώς πίσω (ίσως το total white στυλ να μαρτυρά και το look του γάμου).

%cf%84%ce%bf-vacation-hair-look-%cf%84%ce%b7%cf%83-alicia-vikander-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9-inspo-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-wedding-look-%cf%83%ce%bf%cf%85-1

Αυτό που μας εντυπωσίασε όμως ήταν το romantic hair look της επόμενης ημέρας. Η Alicia φημίζεται για το εκλεπτυσμένο της γούστο και αυτή τη φορά το απέδειξε με ένα χτένισμα στο οποίο κυριαρχούσαν δύο γαλλικές πλεξίδες που κατέληγαν σε mid level πιάσιμο.

%cf%84%ce%bf-vacation-hair-look-%cf%84%ce%b7%cf%83-alicia-vikander-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9-inspo-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-wedding-look-%cf%83%ce%bf%cf%85-2

Η απλότητα και το απαράμιλλο στυλ της ηθοποιού μας ενέπνευσε να σκεφτούμε τα επόμενα hair looks μας αλλά και να σου προτείνουμε αυτό το romantic style για τη δική σου ξεχωριστή ημέρα.

Τόλμησε κι εσύ ένα ελαφρύ πιάσιμο στα μαλλιά και εμπλούτισε το με real ανθάκια, απογειώνοντας το wedding look σου. Σημαντικό inspiration αποτελεί και η πλεξίδα που μπορείς να δοκιμάσεις σε διάφορες παραλλαγές.