Το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας ‘After’ που παρακολουθεί τις ερωτικές περιπέτειες της Tessa και του Hardin θα ξεκινήσει να προβάλλεται στη πλατφόρμα του Netflix US στις 22 Δεκεμβρίου. Τα νέα για τους fans της ταινίας στην Ευρώπη είναι λίγο διαφορετικά αφού την αποκλειστική διάθεση της ταινίας έχει αναλάβει η Amazon μέσω Prime Video για τις χώρες Ιταλία, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο στις 22 Δεκεμβρίου και για την Ισπανία τη 1η Ιανουαρίου.

Το ‘After We Collided’, που είναι βασισμένο στο διεθνές best selling phenomenon της Anna Todd, έκανε πρεμιέρα στις ευρωπαϊκές αίθουσες, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Μέση Ανατολή και τον Καναδά το Σεπτέμβριο του 2020. Στις Ηνωμένες Πολιτείες κυκλοφόρησε παράλληλα στις αίθουσες και σε Video On Demand στις 23 Οκτωβρίου μετά από μεγάλη καθυστέρηση λόγω της πανδημίας.

Οι fans της ταινίας, που αναδείχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο στο νεανικό κοινό, περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι επιφυλάσσει το μέλλον για τους δυο πρωταγωνιστές και τον έρωτά τους, αφού η πανδημία κράτησε τους θεατές μακριά από την αρχική προβολή της ταινίας στις αίθουσες.

Από τις 22 Δεκεμβρίου όμως θα μπορούν να το κάνουν από τον καναπέ του σπιτιού τους και χωρίς έξτρα χρέωση παρά μόνο με τη συνδρομή τους στο Netflix. Just in time for Christmas!

Η καινούρια ταινία βρίσκει την Tessa (Josephine Langford) και τον Hardin (Hero Fiennes Tiffin) χωρισμένους όμως τα δυνατά συναισθήματα και οι αναμνήσεις δεν αφήνουν κανέναν από τους δύο να προχωρήσει και να ξεχάσει το παρελθόν. Πληγωμένη και γεμάτη ερωτηματικά η Tessa αφοσιώνεται στις σπουδές της και την πρακτική της στον εκδοτικό οίκο Vance Publishing όπου την πολιορκεί ο γοητευτικός της συνάδελφος Trevor (Dylan Sprouse).

Θα καταφέρει ο Hardin να παλέψει με τους δαίμονές του, να διορθώσει τα λάθη του και να κερδίσει πίσω την χαμένη εμπιστοσύνη της Tessa και την αγάπη της;

Η ταινία που βαδίζει στα χνάρια του ‘Twilight’ και του ‘50 shades of Grey’ ήταν από τις λίγες εισπρακτικές επιτυχίες της φετινής χρονιάς που λόγω της πανδημίας άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στα box office. Όποια κι αν είναι η κατάληξη του ‘After We Collided’, οι fans έχουν ακόμα πολλά να περιμένουν αφού το πράσινο φως έχουν πάρει δύο ακόμα sequel της αρχικής ταινίας.

featured photo: Roadshow