1. Κριός και Ταύρος

Παρά την πιθανή αρχική αμοιβαία έλξη τους, ο Κριός και ο Ταύρος τελικά είναι εκτός συγχρονισμού. Μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο μέσω της φιλίας τους, αλλά είναι ένα από τα πιο ασταθή ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου.

Κυβερνούμενος από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, ο Κριός ζει τη ζωή με γρήγορους ρυθμούς. Ο Ταύρος εκτιμά τη σταθερή ζωή που έχει καταφέρει να χτίσει και απεχθάνεται τον κίνδυνο. Αυτό έρχεται σε σύγκρουση με τον περιπετειώδη τρόπο ζωής του Κριού. Ο Κριός θα βαρεθεί τον Ταύρο, που δεν του αρέσει να τον βγάζουν έξω από τη ζώνη άνεσής του κι ο Ταύρος θα εξαντληθεί ψυχικά από τον ορμητικό Κριό.

Και οι δύο είναι εριστικοί και πεισματάρηδες και θα περιμένουν πρώτα ο άλλος να ζητήσει συγγνώμη σε μία διαφωνία. Και οι δύο αρνούνται να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, οδηγώντας τη συζήτηση συχνά σε εκτεταμένη σύγκρουση χωρίς συμβιβασμούς.

2. Σκορπιός και Λέων 

Το Λιοντάρι και ο Σκορπιός μπορεί να είναι φανταστική παρέα, αλλά είναι ένα από τα πιο έντονα και δραματικά ζευγάρια. Και οι δύο είναι παθιασμένοι και έχουν εκρηκτικό χαρακτήρα.

Ο Σκορπιός και ο Λέων είναι σταθερά ζώδια που δυσκολεύονται να συμβιβαστούν. Και οι δύο ζουν για να αποδείξουν κάτι. Η σχέση τους είναι γεμάτη με αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις εγωισμών. Ο περήφανος Λέων αρνείται να υποχωρήσει και ο Σκορπιός έχει το δικό του κουμπί.

Οι προσωπικότητες και οι απόψεις τους είναι πολύ διαφορετικές. Ο Σκορπιός, που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη για ιδιωτικότητα, ενοχλείται συνεχώς από την ανάγκη του Λέοντα για τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Ήλιο και είναι γνωστός για την ενεργητική και αισιόδοξη φύση του. Ο Σκορπιός, που κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που πήρε το όνομά του από τον θεό του κάτω κόσμου, έχει μια σκοτεινή πλευρά που του αρέσει να κρατά μυστική.

Ο Σκορπιός νιώθει άβολα με την ανάγκη του Λέοντα για θαυμασμό. Ο ανεξάρτητος Λέων αισθάνεται ασφυκτικά από τη ζήλια του Σκορπιού. Η σεξουαλική τους χημεία είναι εξωπραγματική και μπορεί να τους φέρνει κοντά, αλλά είναι μια φωτιά που τελικά καίει τους πάντες μαζί της.

3. Ιχθύς και Δίδυμοι

Οι Ιχθύες έλκονται από τη ζωηρή ενέργεια των Διδύμων και οι Δίδυμοι είναι περίεργοι για τους ονειροπόλους Ιχθύες. Αυτό που ξεκινά ως φιλικό γίνεται βαθιά αγάπη και τελικά καταλήγει σε ταραχή. Σκέψου μία ελληνική τραγωδία.

Αυτό το ζευγάρι θα διασκεδάσει με το δράμα αντί να ενώσει τις δυνάμεις του για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του. Η επικοινωνία είναι σημαντική και για τους δύο, αλλά λείπει στη σχέση.

Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι ότι μιλούν δύο πολύ διαφορετικές συναισθηματικές γλώσσες. Ο Δίδυμος απλά δεν έχει τη συναισθηματική διαθεσιμότητα που απαιτούν οι Ιχθύες. Οι συναισθηματικές ανάγκες των Ιχθύων κάνουν τους Διδύμους να αισθάνονται περιορισμένοι. Οι Ιχθύες θέλουν να ενωθούν πλήρως με τον άλλον. Οι Δίδυμοι απεχθάνονται να εξαρτώνται συναισθηματικά από οποιονδήποτε και δυσκολεύονται να θυσιάσουν τον χώρο που χρειάζονται.

Οι Ιχθύες είναι φυσικά συντονισμένοι με τα συναισθήματά τους και ακυρώνουν τους λογικούς Διδύμους. Οι Δίδυμοι κάνουν συνεχώς τους Ιχθύες να νιώθουν υπερβολικοί. Ο Ιχθύς τελικά δεν ταιριάζει με έναν Δίδυμο επειδή θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ραγίζοντας στο τέλος την καρδιά του.

4. Καρκίνος και Υδροχόος

Λέγεται ότι τα αντίθετα έλκονται, αλλά αυτά τα δύο είναι απίθανο να ξεπεράσουν εύκολα μερικά στάδια. Απλώς δεν μπορούν να συνδεθούν σε συναισθηματικό επίπεδο. Κι αν τα πράγματα αρχικά εξελίσσονται ως εκ θαύματος, αυτό που συμβαίνει είναι μια επώδυνη σχέση. Αυτό που τελειώνει αφήνει σημάδια και στους δύο συντρόφους. Μαζί, αυτά τα δύο ζώδια δεν θα καταλάβαιναν ποτέ το ένα το άλλο. Περισσότερος χρόνος θα αφιερώνεται δουλεύοντας στη σχέση παρά στην απόλαυσή της. Η παρουσία του Καρκίνου φαίνεται επεμβατική στη ζωή ενός Υδροχόου κι ο Καρκίνος νιώθει συναισθηματικά παραμελημένος από τον Υδροχόο.

Απλώς θέλουν πολύ διαφορετικά πράγματα από την αγάπη. Ο Καρκίνος εκτιμά την παράδοση και την οικογένεια, ενώ ο αντισυμβατικός Υδροχόος χρειάζεται περιπέτεια και ελευθερία.

Η προτεραιότητα του Καρκίνου είναι ο σύντροφός του. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Καρκίνος αντλεί ενέργεια από μια σχέση. Ο Υδροχόος θεωρεί σημαντικό και για τους δύο συντρόφους να ζήσουν χωριστές ζωές. Αυτό σημαίνει ατομικές φιλοδοξίες, χωριστές φιλίες και χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο. Ο Καρκίνος πληγώνεται από αυτή την ανάγκη του συντρόφου του.

Ο Υδροχόος κουράζεται από την ευαισθησία του Καρκίνου. Ο Υδροχόος είναι πολύ ψυχρός για κάποιον τόσο στοργικό όπως ο Καρκίνος. Ο Καρκίνος στο σπίτι θέλει απλώς να είναι αγκαλιά στον καναπέ με το ταίρι του. Αυτός είναι ο χειρότερος εφιάλτης του Υδροχόου. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ασυμβίβαστοι.

5. Ζυγός και Αιγόκερως 

Αυτοί οι δυό μαζί κάνουν μια κόλαση. Η σχέση τους είναι γεμάτη συγκρούσεις, προκλήσεις και εντάσεις. Και οι δύο αισθάνονται συνεχώς εξαντλημένοι από τον άλλον.

Ο Ζυγός είναι εξωστρεφής, ενώ ο Αιγόκερως πιο συγκρατημένος. Οι στάσεις τους για τη ζωή δεν θα μπορούσαν να είναι πιο αντίθετες, ούτε και οι αξίες τους. Ο Αιγόκερως με προσανατολισμό στη φιλοδοξία απογοητεύεται από την πιο ανέμελη διάθεση του Ζυγού. Ο Αιγόκερως χρειάζεται ένα χαρτογραφημένο σχέδιο, έτσι παλεύει με την αναποφασιστικότητα του Ζυγού.

Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, ο Ζυγός βλέπει την αγάπη ως έργο τέχνης. Ο Αιγόκερως έχει μια πιο ρεαλιστική αντίληψη για τις σχέσεις, που μπορεί ακόμη και να φανεί ως μη συναισθηματική για τον Ζυγό. Ο Ζυγός θα κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τον Αιγόκερω. Μπορεί ακόμη και να πάει ενάντια στις δικές του αξίες για να διατηρηθεί η ηρεμία. Ο Αιγόκερως είναι επικριτικός και κάνει τον Ζυγό να νιώθει ότι οι προσπάθειές του δεν είναι αρκετές, επιβάλλοντας τις δικές του συνήθειες στον σύντροφό του.

Ο Ζυγός πείθει τον εαυτό του ότι είναι άχρηστος και αδύναμος και ο σύντροφός του δεν κάνει τίποτα για να τον κάνει να νιώθει διαφορετικά. Η σχέση τους είναι μια τοξική ανισορροπία δυνάμεων.

6. Παρθένος και Τοξότης 

Μαλώνουν πολύ. Αυτοί οι δύο δεν μπορούν καν να μπουν στην ίδια σελίδα σεξουαλικά. Είναι και οι δύο δυναμικοί και φιλόδοξοι, αλλά έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις στην πραγματοποίηση των ονείρων τους. Για τον Τοξότη, όλα έχουν να κάνουν με το ταξίδι και τις στιγμές. Ο Παρθένος είναι ο τελειομανής που πάντα ψάχνει να φτάσει στο επόμενο σημείο σταθμό. Έτσι, οι προτεραιότητές τους συγκρούονται. Ο Παρθένος θέλει σταθερότητα και να χτίσει ένα σπίτι. Ο Τοξότης θέλει να αποκαλύψει κάθε μυστήριο και να βιώσει κάθε κομμάτι μαγείας που έχει να προσφέρει αυτός ο κόσμος.

Ο Τοξότης δεν θα ζητήσει την άδεια του συντρόφου του για να κάνει τα δικά του. Αυτό κάνει τον Παρθένο να αισθάνεται εγκαταλελειμμένος. Η αδυναμία να αισθανθεί ασφάλεια στη σχέση ωθεί τον Παρθένο να πάει παρακάτω. Ο Τοξότης δεν υποχωρεί στις απαιτήσεις της Παρθένου και κουράζεται να μοιάζει ο αναίσθητος στη σχέση. Ο Τοξότης αισθάνεται ότι ο Παρθένος είναι ελεγκτικός. Η ασφυξία κάνει τον Τοξότη να είναι άπιστος… και κάπως έτσι έρχεται το χάος.