Για όποιον ακολουθεί τη YouTuber/μεγιστάνα του καφέ/fashion IT-girl θα ξέρει ότι η Emma Chamberlain έχει αυτή τη σπάνια ικανότητα να ταιριάζει σε κάθε τύπο γυαλιών ηλίου.

Από aviators με κίτρινο φακό και χοντροκομμένα μπλε sunnies μέχρι κλασικά μαύρα ορθογώνια γυαλιά ηλίου — ερχόμαστε με αποδείξεις!

Μία επίσκεψη στο Instagram της θα σου δώσει μια ιδέα για το πόσο πλούσια είναι η συλλογή γυαλιών ηλίου της, αλλά εύκολα μπορείς να εντοπίσεις μερικά επαναλαμβανόμενα ζευγάρια που η Έμμα φαίνεται να προτιμά, περισσότερο από άλλα.

Τι γυαλιά ηλίου φοράει η Emma Chamberlain; 

Στο βίντεο της Vogue “7 Days, 7 Looks“, η Emma αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της στυλ είναι οι μαύροι σκελετοί με έγχρωμους φακούς – συνήθως επιλέγει είτε μπλε είτε κίτρινους φακούς – καθώς όπως λέει φαίνονται “κομψοί”.

Στο Instagram θα τη δεις να φοράει πολλές παραλληλόγραμμες και οβάλ αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη μόδα της δεκαετίας του ’90, είτε με ολόμαυρα είτε με ασημί σκελετούς σε στυλ Ray-Ban.

Η Emma είναι μία από τους brand ambassadors του Louis Vuitton, οπότε βλέπεις πολλά γυαλιά ηλίου Louis V—όπως τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου με το χρυσό λογότυπο Louis V στα πλαϊνά και διαθέτουν ένα κλασικό, ολόμαυρο τετράγωνο πλαίσιο—με μαύρους φιμέ φακούς. Προφανώς, είναι στις ακριβές επιλογές, αλλά αν ψάχνεις να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γυαλιά η Emma τα προτείνει.

Φοράει επίσης πολλά ζευγάρια από τις συλλογές του οίκου Ganni, όπως ένα παρόμοιο ζευγάρι μπλε γυαλιά ηλίου στο κανάλι της στο YouTube.

Ray-Ban Original Wayfarer Colorblock

Icons 50mm Round Metal Sunglasses

Trek Sunglasses