Εάν βρίσκεσαι σε εκείνη τη μαύρη, σκοτεινή ζώνη που γκουγκλάρεις τη συμβατότητα που έχεις με το crush σου, μην ανησυχείς, εμείς δεν κρίνουμε.

Μέχρι τώρα, πιθανότατα έχεις ελέγξει αν τα ζώδιά σας ταιριάζουν, αλλά τι γίνεται αν ανήκεις στο ίδιο ζώδιο με τη σελήνη κάποιου; Θα μπορούσε αυτό πραγματικά να βοηθήσει στην πρόβλεψη πώς θα πάνε τα πράγματα;

Να ξέρεις ότι δεν αναρωτιέσαι μόνο εσύ κι εμείς. Κατά τη διάρκεια backstage συνέντευξης στις Χρυσές Σφαίρες 2023 η Αγγλίδα δημοσιογράφος και κωμικός Amelia Dimoldenberg και ο Andrew Garfield παρατήρησαν ότι το ζώδιο της είναι το ίδιο με το ζώδιο της σελήνης του ηθοποιού. Όταν αναρωτήθηκε τι σημαίνει αυτό για εκείνους, ο ηθοποιός του Spider-Man ισχυρίστηκε ότι είναι καλό όταν το ζώδιο κάποιου ταιριάζει με το ζώδιο της σελήνης κάποιου άλλου.

Όταν κάποιος έχει το ίδιο ζώδιο με το ζώδιο της σελήνης σου, μπορεί να φαίνεται σαν *κερδίζετε* ο ένας από τον άλλον και η χημεία σας είναι άμεση και αναμφισβήτητη.

Για παράδειγμα, δύο άτομα με Υδροχόο σε ζώδιο και σελήνη αντίστοιχα, είναι σε θέση να κατανοήσουν ο ένας την ιδιόμορφη, αντισυμβατική φύση του άλλου με τρόπο που οι άλλοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν πάντα. Αλλά επειδή οι πλανήτες είναι διαφορετικοί, ο τρόπος που εκφράζεται αυτό διαφέρει λίγο: δεν σημαίνει ότι αυτοί οι δύο συμπεριφέρονται το ίδιο. Σημαίνει, ωστόσο, ότι καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον σε ένα βαθύ, πιο οικείο επίπεδο.

Τι σημαίνει να έχεις το ίδιο ζώδιο του ήλιου με το ζώδιο της Σελήνης κάποιου;

Στην αστρολογία, ο ήλιος και η σελήνη είναι τα φώτα του σύμπαντος. Ο ήλιος δίνει φως, η σελήνη το λαμβάνει και το μεταφέρει στη Γη κατά την πανσέληνο.

Το να έχεις τον ήλιο σε ένα ζώδιο όπως ο Υδροχόος, για παράδειγμα, θα φέρει την αναγνώριση και την επίγνωσή σου σε θέματα όπως η καινοτομία, η διανόηση και η εύρεση τρόπων βελτίωσης ή επανάστασης. Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί ως οι επαναστάτες του ζωδιακού, αναζητώντας πάντα νέους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα. Υπολόγισε το ίδιο για όποιο ζώδιο σε ενδιαφέρει. Αντίστοιχα, η σελήνη είναι το μέρος του εαυτού μας που συχνά κρύβεται, εκτός εάν βρίσκεσαι σε ένα ασφαλές, άνετο περιβάλλον.

Το κοινό ζώδιο του ήλιου και της σελήνης με κάποιον σημαίνει ότι σε βλέπει με έναν διαφορετικό τρόπο από τους άλλους, έναν πιο ”δικό σας” τρόπο.

Καταλήγοντας εάν *πραγματικά* θέλειες να νιώσεις συναισθηματικά κατανοητ@, βρες κάποιον που να ταιριάζει με το ζώδιο της σελήνης σου.