Τι θα κάνατε αν δύο άγνωστοι εμφανίζονταν στο κατώφλι του εξοχικού σας και σας έλεγαν ότι ο κόσμος που μέχρι τώρα ήξερες καταρρέει; Ότι η πόλη που ζεις κανονικά είχε βυθιστεί στο χάος; Και ότι η ζωή που ήξερες κάποτε μπορεί να μην υπάρξει ποτέ ξανά η ίδια;

Σ’ αυτό το πνεύμα ξεκινά το μυθιστόρημα Rumaan Alam, Leave The World Behind, το οποίο διασκευάζεται σε ταινία του Netflix με πρωταγωνίστρια την Julia Roberts.

Η ταινία δεν πρόκειται να βγει στις οθόνες μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου του 2023, αλλά ο ενθουσιασμός για το θρίλερ έχει ήδη ξεκινήσει αφού το Netflix κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της Roberts με τους συμπρωταγωνιστές της Mahershala Ali, Myha’la Herrold και Ethan Hawke.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Let’s Movie (@let_smovie)

Εξερευνώντας φυλετικά θέματα και θέματα τάξης, εξουσίας και γονεϊκότητας, το Leave The World Behind είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει την προσοχή μας όταν κυκλοφορήσει – και ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για το τι μπορούμε να περιμένουμε.

Τι αφορά;

public.gr

Στο εξώφυλλο του Leave The World Behind του Rumaan Alam υπάρχουν ελάφια που στέκονται πάνω από τα γράμματα του τίτλου σε ροζ φόντο. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θρίλερ που διαδραματίζεται στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Το best seller του Rumaan Alam είναι γνωστό ως ένα από τα καλοκαιρινά αναγνώσματα του Barack Obama το 2021 και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί.

Με φόντο τη Νέα Υόρκη, το βιβλίο ξεκινά ακολουθώντας ένα ζευγάρι που ονομάζεται Amanda και Clay και τα δύο παιδιά τους Archie και Rose καθώς ξεκινούν τις διακοπές τους σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι, σε μια απομακρυσμένη γωνιά του Long Island.

Η μαγεία της απόδρασης διακόπτεται όταν τους χτυπούν την πόρτα αργά το βράδυ η Ruth και ο G.H. – ένα ζευγάρι που ισχυρίζεται ότι οι ίδιοι είναι οι ιδιοκτήτες του ενοικιαζόμενου σπιτιού στο οποίο μένει η οικογένεια και ήρθαν αναζητώντας καταφύγιο μετά από μια διακοπή ρεύματος που σάρωσε τη Νέα Υόρκη.

Με την τηλεόραση, το Διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές υπηρεσίες εκτός λειτουργίας, οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε έναν νέο παράξενο. Τι έχει συμβεί; Είναι ασφαλείς στο Long Island; Και οι άνθρωποι με τους οποίους ζουν είναι πραγματικά αυτοί που λένε ότι είναι;

Πράγματι, όπως λέει κι η σύνοψη του βιβλίου: «Το Leave the World Behind εξερευνά πώς αναδιαμορφώνονται οι στενότεροι δεσμοί μας σε στιγμές κρίσης – και πώς οι πιο τρομακτικές καταστάσεις δεν απέχουν ποτέ από την πραγματικότητα».

Οι πρωταγωνιστές

Οι Mahershala Ali, Myha’la Herrold και Ethan Hawke πρωταγωνιστούν στο πλευρό της Julia Roberts. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αναλάβει τον ρόλο της Amanda, ενώ ο Ethan Hawke θα υποδυθεί τον σύζυγό της, Clay.

Τη Ruth και τον G.H. θα υποδυθούν οι Myha’la Herrold και ο Mahershala Ali αντίστοιχα. Άλλοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν οι Charlie Evans και Farrah Mackenzie, οι οποίοι θα υποδυθούν τα παιδιά του Clay και της Amanda, Archie και Rose.

Ο Kevin Bacon θα εμφανιστεί επίσης ως Danny, ένας εργολάβος που ζει κοντά στην εξοχική κατοικία στην οποία στεγάζονται οι οικογένειες.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει επίσης ο Sam Esmail, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Roberts στο Homecoming του Amazon Prime το 2018.