Τα νέα για την ανανέωση της 3ης σεζόν της feel-good κωμωδίας, Ted Lasso, δεν ήταν έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη τη σαρωτική επιτυχία που γνώρισε η σειρά της πλατφόρμας Apple TV+ τόσο στα βραβεία όσο και στο κοινό.

Ήταν η κωμωδία που από τον πρώτο της κύκλο είχε τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των βραβείων Emmy, με 20 υποψηφιότητες (κέρδισε σε επτά κατηγορίες) και η δεύτερη σεζόν έσπασε ρεκόρ για την Apple ΤV. Δεν είναι περίεργο λοιπόν που η AFC Richmond επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο.

Με πρωταγωνιστή και συν-δημιουργό, Jason Sudeikis, η σειρά Ted Lasso, ακολουθεί την πορεία ενός προπονητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου καθώς επιλέγεται να διευθύνει έναν βρετανικό ποδοσφαιρικό σύλλογο. Ενώ η χωρίς λογική κίνηση είναι αρχικά σχέδιο της προέδρου της ομάδας για να εκδικηθεί τον άπιστο σύζυγό της, ο Ted γοητεύει  τους πάντες με έναν δικό του τρόπο και βγάζει εκτός τα σχέδια.

Η δεύτερη σεζόν βουτά περαιτέρω στις ζωές του Lasso και των ανθρώπων της ομάδας. Μετά από ένα συναισθηματικό φινάλε του δεύτερου κύκλου, παρακάτω θα βρεις όλα όσα ξέρουμε ήδη για το επόμενο κεφάλαιο του coach Lasso.

APPLE TV+

Πότε θα κυκλοφορήσει η 3η σεζόν του Ted Lasso;

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Apple μέχρι πρότινος σχεδίαζε αυτό να γίνει μέσα στο 2022, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά Ted Lasso ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν τον Οκτώβριο του 2020, πολύ πριν καν κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν. Μερικούς μήνες πριν, τον Αύγουστο, έκανε το ντεμπούτο του στο streamer και έγινε η νούμερο ένα κωμωδία της Apple σε 50 χώρες, ανέφερε το Deadline.

Σε μια συνέντευξη, τον Σεπτέμβριο, ο Sam Richardson (που υποδύεται τον Edwin Akufo), όταν ρωτήθηκε για την 3η σεζόν είπε πως “ακόμα κάνουν γυρίσματα”, οπότε φαίνεται ότι η παραγωγή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν;

Ελπίζουμε όχι, αλλά τα αρχικά σχέδια του Sudeikis ήταν για τρεις κύκλους. “Χαίρομαι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτές τις τρεις σεζόν. Όσο για το τι θα γίνει μετά, ποιος ξέρει; Δεν γνωρίζω.” είπε στο Entertainment Weekly τον Ιούνιο του 2021. 

Ο συν-δημιουργός, συγγραφέας και πρωταγωνιστής Brendan Hunt ανέφερε: «Νομίζω ότι πάντα θέλαμε να είναι τρεις σεζόν. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να το κρατήσουμε στις τρεις σεζόν». Σημείωσε ότι κανείς στην εκπομπή δεν περίμενε ότι θα γινόταν τόσο μεγάλη επιτυχία.

Η Apple το πήγε ένα βήμα παραπέρα και σύναψε μια συμφωνία αδειοδότησης £500.000 με την Premier League ώστε να έχει την άδεια να χρησιμοποιεί “αρχειακό υλικό, λογότυπα της Premier League, στοιχεία συλλόγων και ακόμη και το τρόπαιο του πρωταθλήματος”, αναφέρει το The Athletic. Δεν είναι σαφές, ωστόσο, αν αυτή η συνεργασία θα διαρκέσει μόνο για μία σεζόν ή περισσότερες.

Πόσα επεισόδια θα έχει η τρίτη σεζόν;

Η 3η σεζόν θα έχει 12 επεισόδια, όπως και η δεύτερη. Στα Emmy, ο Sudeikis ανέφερε ότι η Apple ζήτησε τα περισσότερα επεισόδια αυτή τη φορά. “Λοιπόν, θα κάνουμε 12 επεισόδια”.