Παραλία, βουτιές, πόδια χωμένα στην άμμο και καυτός ήλιος. Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και παρότι τα ρούχα φεύγουν και τα μαγιό έρχονται, θέλουμε να είμαστε λαμπερές και στυλάτες, ακόμα και μέσα στο νερό. Τα κοσμήματα λοιπόν, είναι μια καλή ιδέα και σημαντικό στοιχείο του beachwear styling για να διατηρήσουμε το στιλιστικό ενδιαφέρον πάνω μας και να δώσουμε αυτό το “κάτι” στην εμφάνισή μας που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Το layering στις αλυσίδες ποδιών αποτελεί την πλέον hot τάση του καλοκαιριού, μετατοπίζοντας όλα τα βλέμματα στα πόδια μας. Είτε ανήκετε στους μίνιμαλ τύπους, είτε σας αρέσουν οι πιο παιχνιδιάρικοι συνδυασμοί, εμείς θα σας δώσουμε τα πιο stylish combos και μάλιστα, με αλυσίδες ποδιού… χειροποίητες. Γιατί το χειροποίητο έχει άλλη γοητεία, ειδικά όταν προέρχεται από μια οικογένεια δημιουργών που κατακλύζονται από πάθος.

Τα κοσμήματα Alisia έχουν γίνει τα αγαπημένα μας, αφού προέρχονται από την Ιταλία, είναι φτιαγμένα στο χέρι και ξεχωρίζουν για τα ρομαντικά και άκρως θηλυκά τους σχέδια, τα οποία δεν βρίσκουμε πουθενά αλλού.

Τέσσερα διαφορετικά λοιπόν, styling combos είναι αυτά που θα κατακτήσουν την παραλία κι εσείς, μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω από ένα! 

Το μεταλλικό layering: αναμιγνύει το λαμπερό χρυσό με το chic ασημί και δημιουργεί έναν συνδυασμό που αστράφτει! Παλαιότερα, οι κανόνες του styling δεν επέτρεπαν αυτού του είδους τη μίξη, αλλά… ποιος χρειάζεται “πρέπει” και “μη”; Εμείς πάντως όχι και γι’ αυτό θα κάνουμε την στυλιστική μας επανάσταση, φορώντας την ZOE Anklet σε χρυσό, ασημί και μη σας πούμε και ροζ χρυσό χρώμα. Το layering εξάλλου δεν περιορίζεται σε δύο μόνο κομμάτια.  

Βρείτε όλα τα anklets Alisia

Το θαλασσινό layering: ιδανικό για fun κορίτσια που τους αρέσει να συνδυάζουν αστεράκια, χρώματα, στολίδια του βυθού και πιο ρομαντικά σχέδια σε ένα combo. Φορέστε το μοναδικό RODS Anklet με τα φινετσάτα λευκά στολίδια και βάλτε μια τιρκουάζ νότα, προσθέτοντας από πάνω το TURQUOISE Anklet με τις γαλάζιες πετρούλες που θυμίζουν βυθό.  

Ανακαλύψτε όλες τις αλυσίδες ποδιού, εδώ

Το μίνιμαλ layering: πιο κομψό και ανεπιτήδευτο, εντυπωσιάζει με την απλότητα και την καθαρή αισθητική του. Τα κλασικά designs ενώνονται, δημιουργώντας τα πιο chic combos, για τα πόδια μας και μόνο. Αγαπημένος μας μίνιμαλ συνδυασμός, η αλυσίδα ποδιού SABINE και ANNETTE των κοσμημάτων Alisia!   

  

Ανακαλύψτε όλες τις αλυσίδες ποδιού, εδώ

Το διπλό layering: γιατί ένα ίσον κανένα! Το look της παραλίας μας επιτρέπει να υπερβάλλουμε λίγο παραπάνω με τα κοσμήματα και να στολίζουμε όχι μόνο το ένα πόδι, αλλά και τα δύο. Αστεράκια και STARS Anklet στο ένα πόδι, ZIRCONS αλυσίδα ποδιού συνδυασμένη με την ELLEN στο άλλο. Καλοκαίρι ίσον αλυσίδα στο πόδι και όσες περισσότερες φοράμε, τόσο περισσότερο θα κρατήσει και αυτή η ανέμελη αίσθηση. 

Ανακαλύψτε όλες τις αλυσίδες ποδιού, εδώ

Τα κοσμήματα Alisia, τα μάθαμε λίγα χρόνια πριν όταν από την Ιταλία αποφάσισαν να ταξιδέψουν και στην Ελλάδα. Η οικογένεια με το δημιουργικό ταλέντο και την έμφυτη ιταλική φινέτσα ξεκίνησε το 2010 το δικό της brand, το οποίο έμελλε να γοητεύσει όλο τον κόσμο. Κάθε μέλος της οικογένειας αποτελεί και ένα διαφορετικό κρίκο της αλυσίδας της εταιρείας και όλοι μαζί συνθέτουν ένα κομψό αποτέλεσμα, ανθεκτικό και μοναδικό στο είδος του. Και κατά αυτό το πρότυπο είναι φτιαγμένα και τα κοσμήματά της. Ένα brand φτιαγμένο με αγάπη! 

Ένα ταξίδι στην Ιταλία, με κομψά κοσμήματα και ρομαντική αύρα, είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμασταν για το καλοκαίρι μας. Buona estate a tutti!  

Βρείτε όλα τα χειροποίητα κοσμήματα Alisia, εδώ

Τα κοσμήματα εκτός από το e-shop, θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και στο φυσικό κατάστημα Athanasios Vellios, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας Alisia στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

INFO: Ροζάκη Αγγελή 20 & Καλύβα Μπακογιάννη, Λαμία ,ΤΚ 35100