Αν χρησιμοποιείς φανατικά το TikTok πιθανόν να έχεις “πέσει πάνω” στο προφίλ της ΤikToker @maddy_bill.

Η Maddelin έχει ενθουσιάσει τους χρήστες αυτής της πλατφόρμας, οι οποίοι της ζητούν να τους δείξει όλους τους κρυμμένους θησαυρούς που είχε η βαλίτσα, από το ταξίδι του μέλιτος, της γιαγιάς της.

Η Maddelin έχει γίνει “στόχος” από όλους τους λάτρεις της vintage αισθητικής. Μάλιστα, φήμες λένε πως αφότου είδαμε τα βίντεο της ανατρέξαμε όλοι στο πατάρι του σπιτιού της γιαγιάς μας, μπας και είμαστε και εμείς τόσο τυχερές, όπως εκείνη. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι μία δήλωση της γιαγιάς της, Marie D’ Allesandro Donato, η οποία σε συνέντευξή της στο insider.com δήλωσε πως σκόπιμα τα κράτησε για να δώσει κάποια στιγμή στα παιδιά και τα εγγόνια της.

Η ιστορία αγάπης ανάμεσα στη γιαγιά και τον παππού της 

Ταξιδεύοντας πολλές δεκαετίες πίσω συναντάμε μία ιστορία αγάπης, από αυτές που διψάμε να ακούσουμε. Γνωρίστηκαν την περίοδου μετά το Β’ Παγκοσμίου πολέμου. Εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών και αυτός έκλεινε τα 27 όταν ανταλλάξανε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Saint Cosmos, στην Πενσιλβάνια. Μετά το μυστήριο πήραν το τρένο με προορισμό τη Νέα Υόρκη και κάπως έτσι ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι της κοινής τους ζωής. Στο ταξίδι η Marie D’Allesandro πήρε λίγα ρούχα και κοσμήματα, τα οποία στην επιστροφή τα φύλαξε ως ενθύμιο μέχρι κάποια στιγμή να μπορέσει να τα δώσει στις επόμενες γενιές. Για να μπορεί μια μέρα να εξιστορήσει στα αγαπημένα της πρόσωπα, ανοίγοντας τη βαλίτσα, όμορφες αναμνήσεις. Διατηρώντας τα ρούχα ήθελε να διατηρήσει όλες τις αναμνήσεις από εκείνη την εποχή, του 1952.

70 χρόνια μετά

@maddy_bill Reply to @alixtate12 #grandmasclothes #grandmascloset #vintage #vintagesclothes #honeymoon #tryonhaul #vintagetie #grandpasclothes ♬ New York, New York – Frank Sinatra (Tribute) – Studio Sunset
Η βαλίτσα έφτασε στα χέρια της εγγονής της Madeline Bill, η οποία μοιράστηκε αυτή την εμπειρία στην πλατφόρμα του TikTok. Το πρώτο βίντεο ανέβηκε το Μάρτιο και μάλλον ούτε και η ίδια φανταζόταν την έκταση και την αγάπη που θα λάβει. Το περιεχόμενο της βαλίτσας έμελλε 70 χρόνια μετά να έρθει και πάλι στην επιφάνεια και επιτέλους να ξανά χρησιμοποιηθεί σε επίσημες περιστάσεις. Τα ιδιαίτερα αυτά κομμάτια θα στόλιζαν ιδιαίτερες στιγμές της ζωής της Bill. “Τα πάντα είναι σε καταπληκτική κατάσταση” έχει δηλώσει στο insider.com η Maddy και είναι και κάτι που το διαπιστώνουμε όσοι έχουμε δει τα TikTok βίντεο της. Ανάμεσα σε τόσους θησαυρούς, που κάθε λάτρης της μόδας θα θαύμαζα και θα ζήλευε, η Maddy έλαβε και ένα δώρο από τη γιαγιά της ανεκτίμητης αξίας. Είναι οι φωτογραφίες των δυο τους, της γιαγιάς και του παππού της, από την εποχή που γνωριστήκανε, ερωτευτήκανε, παντρευτήκανε και φύγανε για να ζήσουν τον πιο υπέροχο μήνα του μέλιτος.
@maddy_bill Reply to @genevievemorton #grandmasoftiktok #grandmascloset #vintageclothes #grandmasclothes #vintage #honeymoon #tryonhaul #mygrandma ♬ Forever Young – Rod Stewart
Οι εικόνες ζωντανεύουν ξανά και ξανά, όταν η εγγονή μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα outfits που φορούσε η γιαγιά της στο ταξίδι του μέλιτος. Το δώρο προς την εγγονή επιστρέφεται με κάποιο τρόπο και στη γιαγιά, μέσα από την ευαισθησία, τα λόγια αγάπης και το σεβασμό προς τα πράγματα της. Εκτός από τις όμορφες αναμνήσεις που επέστρεψαν και εξιστορήθηκαν, είδα ξανά, μετά από τόσες πολλές δεκαετίες τα ρούχα και τα αξεσουάρ που τη συνόδευαν σε όμορφες περιπέτειες.

Μερικά από τα κομμάτια – θησαυρούς 

@maddy_bill Reply to @emmkaty #grandmasclothes #grandmasoftiktok #grandmascloset #vintagesclothes #honeymoon #tryonhaul #vintagejewelry #vintagepearls ♬ You’re in My Heart (The Final Acclaim) – Rod Stewart
Είχαμε την ευκαιρία και εμείς λοιπόν μέσα από τη κάψουλα μόδας της γιαγιάς της διάσημες σήμερα TikToker, να μάθουμε για μία δυνατή ιστορία αγάπης και να πάρουμε μία γεύση από τη μόδα και τις τάσεις της δεκαετίας του 50′. Μέσα από τα “Try on haul” που μας παραχώρησε η Bill είδαμε διαχρονικά ρούχα, ποιοτικά υφάσματα, εντυπωσιακά κοσμήματα και φωτεινά αξεσουάρ. Κλείνουμε με ένα συγκινητικό συμπέρασμα. Τα αντικείμενα που περνάνε από γενιά σε γενιά έχουν τεράστια συναισθηματική αξία και δηλώνουν το σεβασμό και τη σχέση εμπιστοσύνης και παντοτινής αγάπης. Για να αγαπήσεις τα αντικείμενα πρέπει πρώτα να λατρέψεις το πρόσωπο που σου τα χάρισε και η γιαγιά είναι πάντα από τους πιο σημαντικούς και αξιολάτρευτους ανθρώπους της ζωής μας.