Η είδηση ​​που εύχονταν να ακούσουν οι θαυμαστές της Οικογένειας Addams από την ημέρα που ανακοινώθηκε η νέα σειρά του Netflix: Η Christina Ricci, η ηθοποιός που συνδέθηκε περισσότερο με τη σειρά, ως Wednesday Addams, θα είναι ένας από τους βασικούς χαρακτήρες της live action σειράς του Tim Burton. 

Η ερμηνεία της Ricci ως Wednesday είναι τόσο αγαπητή για τους θαυμαστές, που απ’ όταν ανακοινώθηκε η σειρά του Netflix, όλοι ζητούν να συμμετάσχει κι εκείνη ξανά. 

Στη σειρά που γράφτηκε από τους δημιουργούς του Smallville, Al Gough και Miles Millar και σκηνοθετήθηκε από τον Burton, η Jenna Ortega θα αναλάβει τον νέο ρόλο της Wednesday, σύμφωνα με το Deadline και θα αφορά τη ζωή της κατά τα χρόνια της στην Ακαδημία Nevermore.

Εκτός από την Ortega και τη Ricci μαζί τους θα είναι η Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams και ο Luis Guzmán ως Gomez Addams.

Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο της Ricci είναι ακόμα μυστικές αλλά όλα δείχνουν ότι υποδύεται έναν νέο χαρακτήρα και όχι μια παλαιότερη εκδοχή της Wednesday.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Christina Ricci (@riccigrams)

Τα γυρίσματα της σειράς, παραγωγής MGM, αναμένεται να ολοκληρωθούν στη Ρουμανία στα τέλη του μήνα.