Το 2016, η Νατάσα Αυλωνίτη εξετάζοντας την ελληνική αγορά, ένιωσε πως έλειπε ένα fashion brand με πινελιές haute couture σε προσιτές τιμές.

Ένα brand που με επιτυχία θα κατάφερνε να αγκαλιάσει κάθε γυναικείο σωματότυπο, αλλά και να αφομοιώσει τις ανάγκες του. Μέσα από αυτή την ιδέα, η Νατάσα οραματίστηκε γυναίκες μέσα σε ντελικάτες NĀSH δημιουργίες στις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της ζωής τους.

Έτσι, γεννήθηκε το brand που δημιούργησε τον άρρηκτα δεμένο δεσμό της αρχαίας Ελληνικής σιλουέτας με την μοντέρνα γυναίκα.

Μετά από μια 7ετή πορεία επιτυχίας, το NASHbyNA με τα φορέματα ορόσημο, αλλάζει σε NĀSH, με νέο λογότυπο και νέο e-shop με εύχρηστο μενού, υπέροχες gallery, ιδιαίτερες λεπτομέρειες όπως video με τα προϊόντα και άλλα πολλά.

Bridal Collection

Η Bridal Collection απαρτίζεται από 24 δημιουργίες που θα προσφέρουν λιτότητα, μινιμαλισμό και κυρίως κομψότητα.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τα νησιά του Ελληνικού καλοκαιριού και τα φορέματα χορεύουν στους απαλούς τόνους του λευκού, του ιβουάρ και της σαμπάνιας. Αέρινα υφάσματα, πολλαπλά δεσίματα, σατέν επιφάνειες, φιόγκοι και φουσκωτά μανίκια, είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που μας κάνουν να ερωτευτούμε όλες τις νυφικές δημιουργίες, μια προς μια.

Φυσικά, το διαχρονικό -και πάντα αγαπημένο- SCOTCH κοστούμι, δεν θα μπορούσε να λείπει για τις νύφες που αναζητούν μια πιο androgynous κατεύθυνση στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Όλα τα φορέματα σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν από την ομάδα του NĀSH στην Ελλάδα.