Όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα Euphoria είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι υπάρχει εκεί έξω κάποια σειρά παρόμοια με αυτή. Ωστόσο, μιας και όπως φαίνεται η τρίτη σεζόν θα αργήσει να έρθει, με κάτι θα πρέπει να βολευτούμε στο ενδιάμεσο.

Γι’ αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές σειρές που θα σου θυμίσουν τα Euphoria vibes για όσο καιρό περιμένεις τα νέα επεισόδια.

Derry Girls

Μία παρέα εφήβων στη Ιρλανδία των πολιτικών αναταραχών είναι ο τέλειος αντιπερισπασμός για να αφήσεις πίσω σου το Euphoria. Για άλλη μία φορά κι εδώ οι έφηβοι μπλέκονται σε δράματα και περίεργες καταστάσεις, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση επικρατεί πάντοτε το χιούμορ και η καλοπέραση.

Skins

Μπορεί όντως το Euphoria να μη μοιάζει με καμία άλλη σειρά της εποχής της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είχε κι αυτό το σημείο αναφοράς του. Στην προκειμένη περίπτωση είναι το Skins, μία βρετανική σειρά που πρώτη έθεσε τους προβληματισμούς και τα δράματα των εφήβων στο προσκήνιο. Unpopular opinion; Το Skins ήρθε πρώτο απ’όλα και τα έκανε όλα πολύ καλύτερα από το Euphoria.

Dare Me

 

To Dare Me θυμίζει Euphoria σε επίπεδο γκλίτερ, drama και ίντριγκας. Οι φιλίες των γυναικών τεστάρονται συνεχώς σε όλη τη διάρκεια της σειράς, ενώ η ιδέα του Αμερικανικού Ονείρου γκρεμίζεται λίγο λίγο, μέσα κι έξω από την περίφραξη ενός λυκείου της χώρας.

Yellowjackets

To Yellowjackets έγινε η νέα εμμονή πολλών και όχι άδικα. Θυμίζοντας λίγο Euphoria και λίγο Pretty Little Liars, πρόκειται για μία σειρά που αντιμετωπίζει του εφήβους λίγο διαφορετικά. Φυσικά, κι εδώ δε λείπουν τα πολλά μυστικά, οι συνομωσίες, οι κλίκες και όλα όσα απαρτίζουν μία καλή και εθιστική αμερικανική, εφηβική σειρά.

The Sex Lives of College Girls

Για το τέλος αφήσαμε την πιο sex-positive κωμωδία των τελευταίων ετών μέτα το Sex Education. Εδώ τα κορίτσια ανακαλύπτουν τη σεξουαλικότητά τους και πειραματίζονται σε μία feel-good κωμωδία που αφήνει το δράμα στην άκρη και πιάνει το έξυπνο και καλογραμμένο χιούμορ.