Ένα eyeshadow primer είναι ίσως το καλύτερο κρυμμένο μυστικό των beauty addicts. Χωρίς αμφιβολία, αποτελεί ένα προϊόν που  θα βρεις σε κάθε νεσεσέρ των Makeup artists, ωστόσο δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιες γυναίκες αγνοούν ή παραμελούν την αξία του.

Στο συγκεκριμένο σημείο λοιπόν εγείρεται η εξής ερώτηση: γιατί χρειάζεσαι ένα eyeshadow primer στο νεσεσέρ σου; Τις απαντήσεις θα στις δώσουμε ευθύς αμέσως.

Αποτρέπει το «σπάσιμο» της σκιάς

Αν γενικότερα έχεις λιπαρά βλέφαρα, τότε η σκιά που θα χρησιμοποιήσεις θα είναι περισσότερο επιρρεπής σε μουτζούρες ή «σπασίματα». Στην προκειμένη περίπτωση, η σωστή βάση σκιάς θα λειτουργήσει ως φράγμα μεταξύ της λιπαρότητας των βλεφάρων σου και του μακιγιάζ των ματιών σου.

Συμβάλλει στην ομοιόμορφη εφαρμογή της σκιάς 

Αν έχεις πιο στεγνά βλέφαρα, ίσως έχεις παρατηρήσει ότι δυσκολεύεσαι να εφαρμόσεις ομοιόμορφα την αγαπημένη σου σκιά. Εδώ λοιπόν έρχεται να σε βοηθήσει ακόμα μια φορά το eyeshadow primer, καθώς θα προσφέρει στο βλέφαρο σου την απαραίτητη υγρασία έτσι ώστε να τοποθετηθεί σωστά η σκιά ματιών.

Τονίζει το χρώμα της σκιάς 

Εν αντιθέσει με το concealer το οποίο μπορεί να επηρεάσει τους τόνους του μακιγιάζ των ματιών σου ή να κάνει τη σκιά περισσότερο θαμπή, ένα eyeshadow primer θα εξομαλύνει τον τόνο των βλεφάρων σου και θα τονίσει στο έπακρο την απόχρωση της σκιάς.

Παρατείνει τη διάρκεια της σκιάς 

Ένα eyeshadow primer είναι αρκετά απαραίτητο αν επιθυμείς το μακιγιάζ στα μάτια σου να διαρκέσει περισσότερο από λίγες μόνο ώρες. Παρατείνοντας τη διάρκεια της σκιάς, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις ένα αψεγάδιαστο βλέμμα όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρακάτω ακολουθούν τα αγαπημένα μας eyeshadow primers κι όχι μόνο

essence –  I love colour intensifying eyeshadow base

Eyeshadow primer essence

Η παραπάνω βάση σκιάς είναι ιδανική για την ενίσχυση του χρώματος. Όταν χρησιμοποιείται ως βάση, κάνει την κάθε σκιά ματιών ακόμη πιο φωτεινή, πιο έντονη και μακράς διάρκειας. Η κρεμώδης υφή του απαλού rosé μπορεί επίσης να φορεθεί μόνη της, χωρίς να υστερεί σε τίποτα.

essenceHELLOGOOD STUFFDEPUFF EYE SERUM

essence serum

Η ενυδατική φόρμουλα του HELLO, GOOD STUFF! depuff eye serum με υαλουρονικό οξύ, καφεΐνη, χυμό αγγουριού και vegan υποκατάστατο κολλαγόνου, είναι μια ώθηση αφύπνισης για τα κουρασμένα μάτια. Άπλωσε λίγο ορό κάτω από τα μάτια για μία τέλεια φρέσκια εμφάνιση και χάρισε στο βλέμμα σου τη φωτεινότητα και τη λάμψη που του αξίζει! Έχει vegan σύνθεση, περιέχει 97% φυσικά συσταστικά και παρασκευάζετται χωρίς πρόσθετα μικροπλαστικά, parabens, PEG και ορυκτέλαιο.

essence – HYDRO GEL eye patches

essence eye patches

Τα HYDRO GEL eye patches φροντίζουν τα μάτια και τραβούν όλα τα βλέμματα χάρη στο ολογραφικό ροζ design τους. Η θρεπτική σύνθεση με υαλουρονικό οξύ, ροζ μούρα και αλλαντοΐνη, παρέχει ενυδάτωση έως και 24 ώρες. Επιπλέον, τα pads έχουν ένα cooling εφέ και δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας – έτσι τα κουρασμένα μάτια δείχνουν ξύπνια και ζωηρά ξανά. Το ροζ σού κλείνει το μάτι και γίνεται ο τέλειος σύμμαχός σου για περιποίηση ομορφιάς στο σπίτι!