Όλοι μπορούμε να γίνουμε χειριστικοί με κάποιον τρόπο στις σχέσεις μας. Όχι μόνο στις ερωτικές μας σχέσεις αλλά και σε φιλικές, επαγγελματικές κ.λπ. Το θέμα είναι σε περίπτωση που το κάνουμε άθελά μας να το αναγνωρίσουμε για να το διορθώσουμε. Εδώ θα δεις ποιο είναι το πιο χειριστικό πράγμα που κάνει το κάθε ζώδιο, και που ίσως δεν το καταλαβαίνει.

Κριός

Ο Κριός δεν τα παρατάει ποτέ. Αυτό θέλει να κάνουν και οι γύρω του για αυτό και πολλές φορές γίνεται υπερβολικά πιεστικός. Μπορεί να κρύβεται πίσω από το χιούμορ του, αλλά μην ξεγελιέσαι. Δεν πρόκειται να σταματήσει μέχρι να γίνει αυτό που θέλει.

Ταύρος

Αυτό που κάνει είναι να βάζει τον εαυτό του στη θέση του θύματος κάθε φορά που κάνει κάτι και κινδυνεύει να τον κατηγορήσουν. Παρόλο που είναι δυνατός, μερικές φορές θέλει να τον λυπούνται.

Δίδυμος

Το πιο χειριστικό πράγμα που κάνει ο Δίδυμος είναι να παραποιεί την αλήθεια. Προσπαθεί να εκλογικεύσει τις πράξεις του χρησιμοποιώντας το ψέμα ως τρόπο χειραγώγησης των άλλων.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μια τάση να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις. Δεν θα πει ψέματα, ούτε θα παίξει το θύμα. Απλά κάνει όλες τις καταστάσεις να φαίνονται δραματικές μέχρι να του δώσουν την προσοχή που θέλει.

Λέων 

Ο Λέων ό,τι και εάν έχει κάνει θα βρει τον τρόπο να αλλάξει τα δεδομένα και να φανεί πως φταις εσύ. Θα το κάνει φυσικά με τέτοιον τρόπο που κανείς να μην καταλάβει πως από την αρχή είχε άδικο.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι τόσο έξυπνος που μπορεί να χειριστεί τους πάντες. Αυτό που κάνει είναι να χειρίζεται τους άλλους μέσα από μια passive-aggressive συμπεριφορά, που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι αυτό το άτομο που θα βάλει κάποιον άλλον να τον βοηθήσει με τη δικαιολογία πως δεν ξέρει πως να το κάνει. Πάντα βάζει και λίγη από τη γοητεία του για να καταφέρει αυτό που θέλει.

Σκορπιός

Το πιο χειριστικό πράγμα που κάνει ο Σκορπιός είναι να σε κάνει να πιστέψεις πως εάν απομακρυνθείς από αυτόν θα σε καταστρέψει. Δεν το κάνει όμως επίτηδες, αυτό είναι το ύφος του.

Τοξότης

Πάντα αναρωτιέσαι πως γίνεται να φέρεται τόσο καλά σε όλους ο Τοξότης. Η αλήθεια είναι πως μάλλον το κάνει γιατί από όλους έχει κάτι να κερδίσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του για να κάνει τους υπόλοιπους να φαίνονται λίγο πιο χαζοί και να τον έχουν ανάγκη. Και εάν δεν είναι αυτό χειριστικό, τότε τι είναι;

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απλά εξαφανίζεται από τις ζωές των ανθρώπων και τους κάνει να τον ψάχνουν. Και αυτό είναι το πιο χειριστικό πράγμα που κάνει στους άλλους.

Ιχθύς

Αυτό που κάνει ο Ιχθύς είναι πως δεν παίρνει ποτέ ευθύνη για τίποτα και με κάποιο τρόπο βάζει τους άλλους στη θέση του. ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με κάποιο τρόπο αυτά τα 3 ζώδια καταφέρνουν να είναι πάντα επιτυχημένα