Τις περισσότερες φορές που σκεφτόμαστε την αστρολογία, σκεφτόμαστε μόνο το ζώδιό μας. Αυτό που καθορίστηκε δηλαδή από την ημερομηνία γέννησής μας. Είχες όμως ποτέ την περιέργεια τι μπορεί να σημαίνουν όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του γενέθλιου χάρτη σου; Οι οίκοι, οι πλανήτες κ.λπ.; Γνωρίζεις πως και αυτά μπορεί να έπαιξαν ρόλο τόσο σε άσχημες όσο και σε υπέροχες στιγμές της ζωής σου;

Δεν χρειάζεται να πιστεύεις πως η αστρολογία είναι η απάντηση σε κάποιο σου ερώτημα για να ρίξεις μια ματιά στον γενέθλιο χάρτη σου

Μπορείς απλά να το δεις ως ένα εργαλείο που θα σου δώσει μια καθοδήγηση για να γνωρίσεις καλύτερα τα στοιχεία του χαρακτήρα σου ή απλά ένας θετικός τρόπος να προσεγγίσεις την ημέρα, τον μήνα ή το έτος. Η αστρολογία μπορεί να είναι διασκεδαστική, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχουν τόσες πολλές πτυχές στην ανάγνωση των χαρτών. Και εδώ θα δεις μερικές από αυτές.

Τα στοιχεία της προσωπικότητάς σου

Αυτή είναι η πιο σημαντική πτυχή του γενέθλιου χάρτη σου. Το να μαθαίνεις στοιχεία για την προσωπικότητά σου. Θα σε κάνει να βουτήξεις στα χαρακτηριστικά που έχουν ενωθεί για να δημιουργηθεί το παζλ του χαρακτήρα σου. Θα μάθεις λεπτομέρειες σχετικά με την ανάπτυξη, τις εμπειρίες και την ενέργειά σου.

Η καριέρα σου

Ένας μέσος άνθρωπος αλλάζει δουλειά περίπου επτά φορές σε όλη του τη ζωή. Αν ψάχνεις για λίγη καθοδήγηση, το γράφημα γέννησής σου μπορεί σίγουρα να πει με σαφήνεια τι μπορείς να κάνεις για να την επαγγελματική σου πορεία. Μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και να σκιαγραφήσει τα ισχυρότερα ενδιαφέροντά σου.

Τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποιες οι αδυναμίες μας. Και ο γενέθλιος χάρτης σου σίγουρα θα σου δείξει με σαφήνεια. Θα σου δώσει μια πολύ ειλικρινή εικόνα των δραστηριοτήτων στις οποίες έχεις ταλέντο, καθώς και των πραγμάτων που πρέπει να δουλέψεις παραπάνω. Σκέψου το σαν ένα εργαλείο που θα σου μάθει πράγματα που ίσως δεν ήξερες για το παρελθόν και άλλα που θα σε εμπνεύσουν να συνεχίσεις να αναπτύσεσσαι πνευματικά.

Το “κάρμα”

Τα μεγαλύτερα μαθήματα που θα πάρεις στη ζωή σου πιθανότατα θα εμφανιστούν στον γενέθλιο χάρτη σου. Θα έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα των εμπειριών και των προκλήσεων που πρέπει να αντιμετωπίσεις τώρα και στο μέλλον, προκειμένου να συνεχίσεις την πορεία σου.