Πάντα υπάρχει χώρος για άλλη μια συνταγή που θα συνοδεύσει το βραδινό κρασί σου. Ειδικά τώρα που ο καιρός είναι ζεστός, και για κάποιους οι καλοκαιρινές διακοπές αργούν, πρέπει να έχεις ένα σνακ που θα σου κρατήσει παρέα το απόγευμα που θα χαλαρώνεις στο μπαλκόνι σου.

Και εάν νομίζεις πως τα σνακ πρέπει να είναι ανθυγιεινά για να είναι νόστιμα, κάνεις λάθος. Γιατί εάν έχουν φτιαχτεί με ποιοτικά προϊόντα, όπως όλα όσα θα βρεις στον φούρνο Ντουρουντούς, τότε το σνακ απογειώνεται γευστικά! Για αυτό εδώ θα δεις πώς θα φτιάξεις μεξικάνικα νάτσος με ένα από τα αγαπημένα μας προϊόντα, το φρυγανάκι με κουρκουμά και μουστάρδα.

Υλικά:

  • 1 συσκευασία Φρυγανάκι Κουρκουμά – Μουστάρδα Ντουρουντούς
  • 200 γραμμάρια τριμμένο τσένταρ
  • ντοματίνια
  • 1/2 αβοκάντο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 συσκευασία Sour Cream
  • λίγο φρέσκο κόλιανδρο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 100 γραμμάρια κιμάς κοκκινιστός (με σάλτσα τσίλι προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Ψιλόκοψε σε μικρά τετραγωνάκια τα ντοματίνια μαζί με κόλιανδρο φρέσκο, φρέσκο κρεμμυδάκι, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Στρώσε σε ταψάκι με λαδόκολλα μια στρώση από το φρυγανάκι, πασπάλισε με τυρί τριμμένο και τον μισό κιμά, συνέχισε με άλλη μια στρώση φρυγανάκι και πολύ τυρί τριμμένο. Βάλε στον φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί καλά. Μετάφερε σε πιατέλα, από πάνω πρόσθεσε τo pico de gallo (τη φρέσκια σάλτσα ντομάτας που ετοίμασες) τον υπόλοιπο κιμά, το αβοκάντο, φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα κουτάλι βάλε και sour cream ανά διαστήματα για να δώσει δροσιά στο πιάτο!

Η συνταγή είναι μια δημιουργία της chrissaiscooking.

Ανακάλυψε περισσότερα προϊόντα και συνταγές στο: ntourountous.gr