Αν είσαι ενθουσιασμένος/η για το reboot του Sex and The City, τότε σίγουρα πρέπει να δεις αυτές τις φωτογραφίες της Sarah Jessica Parker.

Από την πρώτη κιόλας επίσημη ανακοίνωση για το πολυαναμενόμενο reboot του Sex and The City, περιμένουμε με ανυπομονησία τα πρώτα σημάδια της έναρξης των γυρισμάτων. Ακόμη κι αν δεν έχουμε επιβεβαιωμένες παρατηρήσεις για την Kristin Davis, τη Cynthia Nixon και τη Sarah Jessica Parker που περπατούσαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, εντοπίσαμε την τελευταία με μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μακιγιάζ και μαλλιά, σημάδια που θα μπορούσαν να σηματοδοτούν την επιστροφή της Carrie Bradshaw.

Έχεις ενθουσιαστεί;

Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός μαζί με την τηλεοπτική ομόλογό της Carrie Bradshaw, μοιράζονται μια τρέλα για τα παπούτσια.

Η Sarah Jessica Parker όχι μόνο έχει δικό της επώνυμο brand υποδημάτων, γνωστό ως «SJP», αλλά πολύ συχνά μπορεί κάποιος να τη δει να δουλεύει στο κατάστημα παπουτσιών SJP στη Νέα Υόρκη ή ακόμη και να εξυπηρετεί τους πελάτες, βοηθώντας τους να δοκιμάσουν τα αγαπημένα τους παπούτσια.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cojo (@cojoofficial)

Η ηθοποιός πρόσφατα εντοπίστηκε ακόμη μια φορά στο κατάστημα παπουτσιών SJP, στη Νέα Υόρκη. Αν είσαι πολύ παρατηρητικός/ή μπορεί να διακρίνεις κάποια από τα στοιχεία που θα μπορούσαν να προμηνύουν την επιστροφή της πρωταγωνίστριας του Sex and the City.

Αρχικά, όπως όλοι γνωρίζουμε η Carrie Bradshaw φημίζεται για τις φυσικές και όμορφες μπούκλες της. Ενώ λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια η Sarah Jessica Parker είχε υιοθετήσει μια πιο αυστηρή εμφάνιση, σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται πως το στυλ αλλά κα το χρώμα των μαλλιών της έχει αλλάξει. Σκέψου το.

Κι έρχεται να προστεθεί και το eyeliner. Η ηθοποιός φημίζεται για το ότι επιλέγει τακτικά μια σκιά Κohl για να τονίσει τα μάτια της. Το ίδιο look που πρωταγωνιστεί συχνά και στη beauty routine της Carrie Bradshaw στο Sex and the City.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Αυτά τα στοιχεία έχουμε στη διάθεσή μας για την ώρα. Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις μας και να επιστέψει η αγαπημένη μας Carrie Brashaw στη ζωή μας.