Στη ζωή μας και τις σχέσεις μας, οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν. Μπορεί να γνωρίζεις γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά μερικές φορές δεν είσαι απόλυτα σίγουρ@. Αλλά παρόλο που πολλοί επιλέγουν να φύγουν, υπάρχουν ακόμα εκείνοι που επιλέγουν να μείνουν.

Συγκεκριμένα μένουν εξαιτίας κάποιων χαρακτηριστικών που σου δίνει το ζώδιό σου. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά.

Κριός

Ο Κριός είναι ένας φυσικός ηγέτης. -Παρόλο που πολλές φορές είναι παρορμητικός και έχει τη συνήθεια να μην τελειώνει αυτό που ξεκίνησε, έχει την έμφυτη τάση να κάνει τους πάντες να θέλουν να είναι δίπλα του λόγω του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πολύ γοητευτικός. Κερδίζει τους ανθρώπους με την αριστοκρατική του εμφάνιση του. Για να μην αναφέρουμε, το πόσο γενναιόδωρος και πιστός φίλος είναι.

Δίδυμοι

Παρόλο που η παρορμητική φύση του Δίδυμου τον δυσκολεύει να συμβαδίσει με την καθημερινότητά του, αυτό ταυτόχρονα τον καθιστά έναν συναρπαστικό άνθρωπο. Είναι εύστροφος και έχει πάντα κάτι έξυπνο να πει. Κανείς δεν βαριέται δίπλα σε έναν Δίδυμο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένας από τους πιο πιστούς, αξιόπιστους και φροντιστικούς ανθρώπους. Και όποιος τον έχει στη ζωή του, είναι απλά πολύ τυχερός.

Λέων

Ναι, ο Λέων είναι πολύ ματαιόδοξος και αυτό ίσως έχει απομακρύνει πολλούς ανθρώπους από κοντά του. Αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ πιστός και γενναιόδωρους ως φίλος. Οι άνθρωποι έλκονται από τον ενθουσιασμό και το πάθος του σε ό,τι κάνει.

Παρθένος

Ο Παρθένος κερδίζει τους ανθρώπους με το να είναι ρεαλιστής και αληθινός, τόσο στον εαυτό του όσο και στους άλλους. Επίσης είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο άτομο.

Ζυγός

Όπως και ο Λέων, έτσι και ο Ζυγός είναι τρομερά ματαιόδοξος. Επίσης είναι πάντα αναποφάσιστος. Ωστόσο, αυτά τα χαρακτηριστικά του συνήθως επισκιάζονται από τη διπλωματική του φύση. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζει τους ανθρώπους. Αγαπάει τη συντροφιά των φίλων του και προσπαθεί πάντα για την ειρήνη και την αρμονία μεταξύ αυτών.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός συνήθως περνάει καλύτερα μόνος του. Αλλά κερδίζει τους ανθρώπους αφού είναι ένας πιστός και παθιασμένος φίλος. Νοιάζεται πραγματικά για τους άλλους και σπάνια χάνει το κέφι και τον ενθουσιασμό του.

Τοξότης

Οι Τοξότες μπορεί να είναι αντικοινωνικοί κατά καιρούς, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να φύγουν μακριά τους. Αλλά ο λόγος που μένουν είναι πως ανακαλύπτουν ότι είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς και περιπετειώδεις φίλους που θα μπορούσαν να έχουν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι δύσπιστος και πολλές φορές αλαζόνας. Αλλά αυτό είναι στην πραγματικότητα που προσελκύει τους ανθρώπους. Όταν ο Αιγόκερως θέλει να κερδίσει κάποιον, μπορεί να είναι ο πιο συμπαθητικός και αφοσιωμένος φίλος, και όλοι το ξέρουν αυτό.

Υδροχόος

Ο επαναστάτης του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος ψάχνει πάντα κάτι διασκεδαστικό, νέο και συναρπαστικό στη ζωή του. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κερδίζει τους ανθρώπους. Επειδή το να έχει νέους φίλους είναι σαν να έχει νέες περιπέτειες.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι πολύ ευαίσθητος, συναισθηματικός και ιδεαλιστής. Έτσι ακριβώς προσελκύει τους ανθρώπους. Είναι αφοσιωμένος με πάθος στους ανθρώπους που τον ενδιαφέρουν. Και συνήθως βλέπει μόνο την καλή πλευρά των άλλων.

featured photo: @brittneyborowski