Οι sheet masks είναι η αγαπημένη τάση όλων των skincare fanatics και έχουν κατακλύσει τη βιομηχανία της ομορφιάς. Στο εμπόριο θα βρεις sheet masks για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος, σε μια ευρεία γκάμα τιμών και εταιριών. Παρακάτω επιλέξαμε πέντε τις οποίες αξίζει να τους δώσεις μια ευκαιρία και να τις δοκιμάσεις.

για ελαστικότητα

Αυτή η μάσκα είναι κατάλληλη για κανονική,  λιπαρή,  μεικτή  αλλά και ευαίσθητη επιδερμίδα και περιέχει τη μοναδική σύνθεση της The True cream – Aqua Bomb. Περιέχει επίσης ένα μείγμα φαρμακευτικών βοτάνων, με πλούσια αντιοξειδωτική αλχιμήλλη, για την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών που προκαλούν βλάβες στην επιδερμίδα, τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας, τη μείωση της εμφάνισης των πόρων και τη βαθιά ενυδάτωση.

για τόνωση

Μια sheet mask για το πηγούνι. Ναι καλά διαβασες! Η μάσκα Chin Lift Sculpting είναι η τόνωση του προσώπου σου που δεν κάνεις, καθώς αγκαλιάζει το πηγούνι σου και το κάνει να φαίνεται τονωμένο και λαμπερό.

για βαθιά ενυδάτωση

Η Aqua Glow Flash Mask, περιέχει τον ισχυρό συνδυασμό βιταμίνης C και προβιοτικού νερού Life Plankton, προσφέροντας στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση. Είναι ικανή να αναπληρώσει βαθιά την επιδερμίδα και να αναζωογονήσει τη φυσική ικανότητά της να λάμπει.

για λάμψη

Advanced Genifique Hydrogel Melting Mask, υπόσχεται άμεση λάμψη, ενυδάτωση, απαλότητα και σφριγηλότητα στο πρόσωπο μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά την όψη των λεπτών γραμμών και των πόρων. Το καλύτερό της χαρακτηριστικό, είναι ότι περιέχει εκχύλισμα bifidus το οποίο ενδυναμώνει και προστατεύει τον υδρολιπιδικό φραγμό του δέρματος.

 

για ματ επιδερμίδα

Αν ψάχνεις λύσεις για ακμή, κηλίδες, πόρους, σπυράκια και ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, η συγκεκριμένη μάσκα θα γίνει το δεξί σου «χέρι». Πρόκειται για μια μάσκα που έχει εμπλουτιστεί με μια σύνθεση λάσπης από μεταλλικά στοιχεία για ματ αποτέλεσμα, εξισορρόπηση και αναπλήρωση των μεταλλικών στοιχείων της επιδερμίδας.

 

Extra tip: Κάθε μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται ακριβώς με τις οδηγίες που αναφέρει η συσκευασία της. Έτσι θα έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα αποφύγεις την εμφάνιση μικρό – προβλημάτων.