Ανάμεσα σε σκουλαρίκια με χρωματιστές πέτρες και ογκώδη chokers, εμείς μαζέψαμε τις τάσεις στα κοσμήματα για το 2020 που ξεχωρίσαμε, και θα δοκιμάσουμε με την πρώτη ευκαιρία. Σύντομη σημείωση: ετοιμάσου να επενδύσεις σε κοσμήματα ακόμα και για τα παπούτσια σου.

Statement Chokers

Gucci, Moschino

Στα shows για την άνοιξη και τον χειμώνα του 2020, τα statement, ογκώδη chokers φορέθηκαν στους λαιμούς των περισσότερων μοντέλων. Ο Jeremy Scott του Moschino συμπεριέλαβε κάτι τέτοιο σε ένα γενικότερο layering με κολιέ στον λαιμό. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα κόσμημα που μπορεί να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα V-neck τοπ σου και τα slip φορέματά σου.

Καθημερινά αντικείμενα

Fendi, Monse

Αν θυμάσαι ακόμα την τάση των σχολικών μας χρόνων να δημιουργούμε curated ears με σκουλαρίκια-συνδετήρες ή παραμάνες, τότε θα καταλάβεις αυτό το trend. Καθημερινά αντικείμενα διακοσμούν τα αυτιά μας, δίνοντας μια απρόσμενα edgy πινελιά σε καθημερινές εμφανίσεις. Ναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία του show του οίκου Fendi είναι όντως ένα μολύβι.

Supersize κρίκοι

Proenza Schouler, Balenciaga

Οίκοι όπως Carolina Herrera και  Sies Marjan αποφάσισαν πως για ακόμα μια χρονιά, οι βασιλιάδες των κοσμημάτων θα είναι οι τεράστιοι κρίκοι. Πλέον, αυτού του είδους τα σκουλαρίκια, δεν συμπληρώνουν απλά ένα look, αντίθετα, πρωταγωνιστούν.

Κοσμήματα για παπούτσια

Prabal Gurung, Oscar de la Renta

Πλέον τα κοσμήματα δεν αφορούν μόνο το πάνω μέρος του σώματός σου. Αυτό αποδεικνύει ο Bottega Veneta δημιουργώντας κομμάτια που προορίζονται για τα παπούτσια σου. Σε αυτόν τον δρόμο συνέχισαν και οι Oscar de la Renta και Zimmermann.

Πέρλες

Tory Burch, Burberry

Οι πέρλες είναι εδώ για ακόμα μια σεζόν. Βέβαια, φέτος τους βλέπουμε σε πιο ιδιαίτερα designs και σχήματα που θυμίζουν περισσότερο έργα τέχνης. Οι πέρλες ήταν ανέκαθεν στοιχείο θηλυκότητας, αλλά πλέον τους προσδίδεται και μια edgy διάσταση.

Single σκουλαρίκι

Valentino, Marni

Το να επιλέξεις να φορέσεις μόνο ένα σκουλαρίκι δεν είναι κάτι καινούργιο σε επίπεδο styling. Παρόλα αυτά, οίκοι μόδας όπως  Tibi, JW Anderson, Fendi και Oscar de la Renta αποφάσισαν να δώσουν παράταση σε αυτή την cool επιλογή. Αν παλιότερα δίσταζες να τολμήσεις αυτή την τάση, παίρνει παράταση για ακόμα μια σεζόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πειραματιστείς.

featured image: Tory Burch