Σύμφωνα με την αστρολογική ομάδα του Elitedaily.com τρία από τα δώδεκα ζώδια θα έχουν έναν ιδιαίτερα ερωτικό και ρομαντικό Ιούνιο.

Δίδυμοι: βρίσκεις τη διαύγεια που έψαχνες και τον έρωτα που αξίζεις

Μια νέα εποχή ξεκινάει για εσένα. Το focus σου είναι στις σχέσεις σου, και επιτέλους είσαι έτοιμη να αφήσεις ό,τι δε λειτουργεί πια για εσένα. Ο Ιούνιος πιθανότατα φέρνει και τα γενέθλιά σου, αλλά και μια περίοδο που θα επιλέγεις εσένα απέναντι σε οτιδήποτε μειώνει την αυταξία σου. Είτε σε επίπεδο επαγγελματικό είτε προσωπικό, ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα. Να αφήσεις στο περιβάλλον σου μόνο άτομα που σου φέρονται όπως σου αξίζει. Όλα ξεκινούν από το self-love και αυτό ακριβώς φέρνει για εσένα ο Ιούνιος: Τη δυνατότητα να καταλάβεις ποιος και τι αξίζει τον χρόνο και την ενέργειά σου.

Ζύγος: νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου, το ίδιο και οι άλλοι όμως

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου μπαίνει σε ορθή πορεία αυτόν τον μήνα. Εκτός από μια εξερεύνηση του αγνώστου για την οποία θα έχεις έξτρα όρεξη, αυτόν τον μήνα θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα έχεις νέες ευκαιρίες. Επιπλέον, θα έχεις μια νοητική διαύγεια που θα σου επιτρέψει να επικοινωνείς πολύ πιο άμεσα, γνωρίζοντας ακριβώς τι σκέφτεσαι και πώς να το μοιραστείς σε κάθε περίσταση. Από 27 Ιουνίου, ο Άρης μπαίνει στον Κριό, και αυτό για εσένα μεταφράζεται σε πάθος και ζωντάνια στον ερωτικό τομέα.

Διάβασε επίσης: Πώς επιβεβαιώνουν τα ζώδια τη θεωρία ότι τα ετερώνυμα έλκονται

Υδροχόος: προσέχεις ιδιαίτερα τον εαυτό σου και δείχνεις πιο χαρισματική από ποτέ

Οι λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη ζωή σου αυτή την περίοδο είναι: Έρωτας, δημιουργικότητα, αυθεντικότητα, πάθος, αυτοπεποίθηση στον ερωτικό τομέα. Παρά κάποιες ασυνεννοησίες με κοντινά σου πρόσωπα, νιώθεις δυναμική και έξτρα επικοινωνιακή. Η ενέργειά σου είναι στο ζενίθ. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι ερωτικό με κάποιον από το κοντινό σου περιβάλλον. Έναν γείτονα ίσως;

featured image: MyDomaine