Μια από τις μεγαλύτερες ενδείξεις στιλιστικής αντίληψης, είναι το να μπορείς να πάρεις ένα φαινομενικά basic item και να το κάνεις κεντρικό κομμάτι της εμφάνισής σου. Αυτό έχει συμβεί με διάφορα φαινομενικά απλά στοιχεία, όπως το λευκό t-shirt, το μαύρο πουκάμισο και τα λευκά sneakers. Ακόμα μια τέτοια περίπτωση είναι το rugby t-shirt. Πρόκειται για ένα σχετικά υποτιμημένο top, γιατί μάλλον ξεχνάμε μερικές από τις πιο iconic εμφανίσεις του Mick Jagger.

FashionBeans

Ενώ το παραπάνω outfit του front man των Rolling Stones είναι από μόνο του μια πρόταση, αφού τα items για να το καταφέρεις υπάρχουν ήδη στη ντουλάπα σου, το rugby t-shirt έχει φορεθεί και με διάφορους άλλους τρόπους. Τρόπους που θα χρειαστούν λίγη περισσότερη προσπάθεια από ένα leather παντελόνι και ένα blazer.

 Δεν-περίμενες-πως-αυτό-το-υποτιμημένο-item-μπορεί-να-αναβαθμίσει-τις-lazy-εμφανίσεις-σου-
whowhatwear.co.uk

Το rugby t-shirt μπορεί να βρει τη θέση του στα outfits για το γραφείο. Συνδυασμένο με midi φούστα και high-heels θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις το preppy-ness με την αθλητική αισθητική σου στη μόδα.

ARNOLD JEROCKI

Αν κάτι καταφέρνει η Kendall Jenner με αυτό το street style κλικ, είναι να αποδείξει πως μπορείς να είσαι in style με loose jeans, Birkenstocks και rugby t-shirt. Η προσθήκη μιας μικρής τσάντας με αλυσίδα σε ένα φαινομενικά lazy outfit, είναι ακριβώς η πινελιά που χρειαζόταν η φωτογραφία, για να βρει τη θέση της σε διάφορα κείμενα μόδας.

popsugar.com

Συνήθως δε χωράνε δύο statement κομμάτια σε ένα outfit, ωστόσο δεν χρειάζεται τα υπόλοιπα να είναι βαρετά. Μπορείς να αντικαταστήσεις το basic t-shirt με ένα rugby και να αφήσεις την ιδιαίτερη μίνι φούστα σου να πρωταγωνιστήσει. Αν η διάθεσή σου είναι πιο edgy, δώσε ένταση και στα παπούτσια σου, επιλέγοντας ένα ζευγάρι με έντονο χρώμα.

martha graeff

Η Leandra Medine αποδεικνύει πως ένα total athleisure look, μπορεί να “σπάσει” με λίγα glam στοιχεία. Διατηρώντας minimal την επιλογή των κομματιών που απαρτίζουν την εμφάνισή σου, δώσε λίγη λάμψη είτε στο ίδιο το t-shirt σου είτε στα παπούτσια σου. Είτε και στα δύο. No limit.

Koché Fall 2017 Ready-to-Wear Collection – Vogue

Τα τελευταία χρόνια (με pick το 2018 με τη men συλλογή του οίκου Gucci), σχεδιαστές αλλά και λάτρεις της μόδας έχουν “ξεσκονίσει” τα oversized t-shirt στις ντουλάπες τους. Πιθανές αιτίες μπορεί να είναι η ξεκάθαρη επικράτηση του athleisure σαν βασική στιλιστική αισθητική ή η ανάγκη για μοίρασμα και ισορροπία. Και δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι πιο πολύπλευρο και γεμάτο δυνατότητες από ένα rugby t-shirt. Preppy και με street, χαλαρό εκτόπισμα, σίγουρα του ανήκει μια θέση στα outfits της σεζόν που έρχεται.

Featured image: Garmentory