Το crush ολόκληρου του ιντερνετικού κόσμου, Timothée Chalamet, αποκάλυψε πως θα κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά από δύο πραγματικά busy δύο χρόνια.

Έχοντας μόλις ολοκληρώσει μια σειρά από ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των The King, Little Women, Dune και το The French Dispatch του Wes Anderson, ήρθε η στιγμή για τον 23χρονο ηθοποιό να κάνει ένα διάλειμμα και να το απολαύσει.

Μιλώντας μαζί με τη Saoirse Ronan στο Entertainment Weekly για την ταινία της Greta Gerwig, Little Women στην οποία και εμφανίζεται, ο Timothée Chalamet είπε πως ανυπομονεί να “κάτσει” για λίγο καιρό.

“Είναι η πρώτη φορά μέσα σε σχεδόν δυο χρόνια που πήρα μία ανάσα, οπότε το απολαμβάνω”, είπε ο Timothée.

Με κάποια προσπάθεια, μπορούμε να φανταστούμε πώς ενδέχεται να είναι τα τελευταία χρόνια για εκείνον. Γεμάτα γυρίσματα, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις. ΟΚ μπορεί να χρειάζεται λίγο χρόνο για να τον περάσει με την Lily-Rose Depp. Για όσους δεν το ξέρουν, η Lily-Rose είναι σύντροφός του και συμπρωταγωνίστρια του στο The King.

Ο Timothée Chalamet θα κάνει ένα break από την υποκριτική δίνοντας μας ένα ακόμα πράγμα να διαχειριστούμε
vogue.co.uk

Ίσως από την άλλη να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το διάλειμμα για να τσεκάρει τον εαυτό του στον γραπτό λόγο. Μιας και έχει αποκαλύψει τις φιλοδοξίες του να συγγράψει μια βιογραφία. Στην ίδια συνέντευξη, άφησε μια φράση περί συγγραφής βιβλίου. Γρήγορα, όμως, σταμάτησε, λέγοντας πως “αυτή είναι μια μεγαλύτερη συζήτηση”.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σεβαστούμε την ανάγκη του, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Ελπίζουμε όμως ότι θα φτάσει ένα πολύ καλό σενάριο στα χέρια του, το οποίο δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Featured image: GQ