Τα toners για τις περισσότερες από εμάς αποτελούν κάπως μυστήριο. Σε τι βοηθάει, πως να το χρησιμοποιήσω, πότε και ποιο μου χρειάζεται. Μετά ήρθε στο γραφείο το Glow Tonic της Pixi και αναζητήσαμε το γλυκολικό οξύ. Το γλυκολικό οξύ απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συμμετέχει στην ανάπλαση των νέων κυττάρων δημιουργώντας μία πιο φωτεινή και πιο απαλή συνολική εικόνα του δέρματος.

Αναζητώντας περισσότερα για τα toners ανακαλύψαμε μερικά hacks που σίγουρα αξίζει να μάθεις.
Glow Tonic  – Pixi – sephora.gr

Χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι με spray

Μπορείς να μεταφέρεις το toner σου σε ένα μπουκάλι με spray και να το χρησιμοποιήσεις ως toning mist. Είναι αναζωογονητικό και καθώς τα toners δεν χρειάζονται να τα αφαιρέσεις και να τα ξεπλύνεις, μπορείς να το αφήσεις να στεγνώσει. Έτσι δεν θα χρησιμοποιήσεις και περισσότερο προϊόν στο βαμβάκι.

Προετοιμασία για τα χείλη σου

Το glow tonic μπορεί να γίνει το ιδανικό ήπιο απολεπιστικό για τα χείλη σου. Σε ένα κομμάτι βαμβάκι βάλε δύο σταγόνες και πέρασε τα χείλη σου μέρα παρά μέρα ή όποτε το θυμάσαι.

Vitamin C Tonic – Pixi – sephora.gr 

Κάτι παραπάνω για το σώμα σου

Χρησιμοποίησε το toner σου στο ντεκολτέ, στον λαιμό και στη ράχη των χεριών σου πριν βάλεις κρέμα. Η Vitamin C Tonic είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την τόνωση της φωτεινότητας του δέρματος. Τα προβιοτικά που περιέχονται ενισχύουν το φυσικό φραγμό του δέρματος ενώ ο φλοιός ιτιάς και τα εκχυλίσματα φρούτων απολεπίζουν ήπια όλους τους τύπους δέρματος.

Apply It Before a Mask

Δεν το ήξερες αλλά τα toners μπορούν να προετοιμάσουν το δέρμα σου για τη μάσκα. Το γλυκολικό οξύ της Glow Tonic θα επιτρέψει στη θεραπεία να εισχωρήσει καλύτερα στο δέρμα και να δράσει πιο αποτελεσματικά.

Εξουδετερώνει τις κοκκινίλες

To μυστικό είναι βρεις την ιδανική λοσιόν που θα καταπραΰνει τις κοκκινίλες στο δέρμα σου. Η Rose Tonic είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, βοηθά στην τόνωση, εξισορροπεί το pH, ελαχιστοποιεί την ερυθρότητα και ανακουφίζει την επιδερμίδα. Αποκαθιστά την υγρασία, αναπληρώνει τον όγκο και αναζωογονεί.

Rose Tonic – Pixi – sephora.gr

Βάλε το toner στο ψυγείο

Βάλε το toner στο ψυγείο σου για 5-10 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσεις. Θα σε δροσίσει και θα σε αναζωογονήσει μέσα στη μέρα. Μία ακόμα πιο ριζοσπαστική ιδέα είναι βάλεις toner σε  παγοκύστη και να φτιάξεις παγάκι. Μία πολύ ζεστή μέρα θα περάσεις το παγάκι από το πρόσωπο και τον λαιμό σου και μας ευχαριστείς μετά.

Χρησιμοποίησε το πριν το Spray Tan

Χρησιμοποίησε το toner σε αγκώνες και γόνατα πριν περάσεις το spray tan. To toner θα κάνει απολέπιση στο δέρμα σου και θα βοηθήσει το tan να δώσει μια ομοιόμορφη απόχρωση σε σημεία όπως οι αγκώνες και τα γόνατα.

Glow Mist – Pixi- sephora.gr