Παρακάτω θα βρεις μερικές απλές τεχνικές που θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση για να πετύχεις το στόχο σου.

1. Παίξε με τον εξοπλισμό της γυμναστικής

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Είναι δύσκολο να περάσεις δίπλα από ένα mat και να μη σκεφτείς τη yoga. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο εμείς σου προτείνουμε να αφήσεις σε δύο σημεία μέσα στο σπίτι, διάφορα μικρά όργανα γυμναστικής. Μπορείς να βάλεις δυο βαράκια στον καναπέ που κάθεσαι ή να έχεις ένα λάστιχο για ασκήσεις με τα πόδια δίπλα από το κρεβάτι σου.

2. Πλήρωσε τον εαυτό σου

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Μια φανταστική ιδέα είναι να ξεκινήσεις να βάζεις σε έναν άδειο κουμπαρά 1 ευρώ κάθε φορά που πηγαίνεις στο γυμναστήριο. Μπορείς να έχεις ως στόχο με τον εαυτό σου να μην πειράξεις τα χρήματα μέχρι το βάζο να γεμίσει. Πώς σου φαίνεται;

Δες ακόμη: συμβουλές για αδυνάτισμα από μια διαιτολόγο

3. Πρωινή γυμναστική 

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Μέσα σε ένα βάζο βάλε 20 χαρτάκια με διαφορετικές ιδέες για γυμναστική. Το μυστικό είναι η καθεμία να κρατάει 1 λεπτό. Έτσι κάθε πρωί που θα ξυπνάς θα διαλέγεις στην τύχη δυο από αυτά και θα ξεκινάς τη μέρα σου με τον καλύτερο τρόπο. Αν πάλι θέλεις να διαλέξεις παραπάνω χαρτάκια, εμείς είμαστε μαζί σου.

4. Μοιράσου τις διατροφικές σου συνήθειες

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Το να κρατάς ένα ημερολόγιο με τη διατροφή σου είναι μια πολύ καλή ιδέα. Εμείς παρόλα αυτά σου έχουμε μια ακόμη καλύτερη. Πες στην κολλητή σου ότι κάθε μέρα θα της στέλνεις ένα email με αυτά που τρως. Θα δεις διαφορά.

5. Βάλε στόχους

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Όταν αισθάνεσαι ότι θέλεις να φας και ένα τέταρτο κομμάτι πίτσα, σκέψου έναν πολύ σημαντικό λόγο που θέλεις να χάσεις αυτά τα παραπανίσια κιλά που σε βασανίζουν. Θέλεις να είσαι πιο υγιής; Θέλεις να χωρέσεις στο περσινό σου τζιν; Ότι και αν θέλεις, αυτό θα πρέπει να σε αποτρέψει.

Δες ακόμη: τα χειρότερα υγιεινά τρόφιμα για αδυνάτισμα

6. Post-it παντού

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Το ότι στη δουλειά οφείλεις να παίρνεις το δικό σου σνακ, εννοείται. Πως θα σου φαινόταν αν έγραφες και τις θερμίδες; Έτσι θα είχες ένα λόγο λιγότερο για να ξανασκεφτείς αν θα φας εκείνο το κοκάκι που έφερε η συνάδελφος που γιορτάζει.

7. Ρούχα γυμναστηρίου προκαταβολικά

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Αν θέλεις να πας μετά τον καφέ στο γυμναστήριο μάλλον πρέπει να το έχεις προγραμματίσει από πριν και να φοράς τα αθλητικά σου.

8. Η κολλητή στο γυμναστήριο, δυο φορές κολλητή

8 τρόπο για να χάσεις βάρος πιο εύκολα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να χάσεις βάρος από το να μοιραστείς τις ίδιες συνήθειες με ένα άλλο άτομο. Μπορείτε να γυμνάζεστε μαζί, μπορείτε να κρατάτε η μια την άλλη από το cheating στο φαγητό και φυσικά μπορείτε να απολαύσετε το αποτέλεσμα με διπλή χαρά.