8 λόγοι που θα πείσουν ένα αγόρι να ξυρίσει το μούσι του

8 λόγοι που θα πείσουν ένα αγόρι να ξυρίσει το μούσι του

Λένε πως τους πραγματικά όμορφους άντρες τους καταλαβαίνεις καλύτερα όταν είναι φρεσκοξυρισμένοι, και όχι με το μούσι που δίνει έξτρα μπόνους γοητείας. Μερικούς ίσως τους κάνει να φαίνονται μικρότεροι από τι είναι στην πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το φρεσκοξυρισμένο look τους χαρίζει μία clean-cut εικόνα, και μπορεί να βρεις τους λόγους παρακάτω για να πείσεις το αγόρι σου να ξυρίσει το μούσι.

1. Για συνέντευξη για δουλειά.

Το μούσι που είχε γίνει μέρος της hipster κουλτούρας και όλο και περισσότεροι το εφάρμοζαν, ίσως να μην ταιριάζει στο προφίλ σου για την νέα δουλειά που θέλεις να κυνηγήσεις. Όσο και να μην το παραδεχόμαστε  ένα καθαρό και καλλωπισμένο πρόσωπο, σε κάνει να φαίνεσαι πιο έξυπνος και επαγγελματία. Η εμφάνιση σου θα μιλήσει, πριν ξεκινήσεις να μιλάς.

2. Για σοβαρή επαγγελματική καριέρα. 

Σίγουρα δεν απαιτούν όλες οι δουλειές ξυρισμένο μούσι, καθώς μερικές είναι πιο χαλαρές και δέχονται το μούσι, χωρίς πρόβλημα. Όμως μερικές άλλες όπως δικηγόρος, γιατρός, η επιχειρηματίας ίσως σε κάνουν ν'αναθεωρήσεις το look σου.

3. Για ραντεβού. 

Μη νομίζεις πως σε όλες αρέσουν το μούσι, υπάρχουν και κορίτσια που τους αρέσει το ξυρισμένο look. Όμως για να μην πάρεις μία απόφαση που μετά ίσως μετανιώσεις, αν δεν πάει καλά το ραντεβού, απλά τρίμαρε τη γενειάδα.

thefashiontag

 4. Είναι κακοφτιαγμένη. 

Είναι αρκετά ενοχλητικό όταν η γενειάδα είναι κακοφτιαγμένη, και δεν μπορεί να μεγαλώσει ούτε να μείνει σε ένα σημείο. Αν το μούσι σου έχει κενά, καλύτερα να το ξυρίσεις.

5. Για τη φωτογραφία διαβατηρίου. 

Aυτό είναι κάτι που απαιτείται, καθώς ξυρισμένος φαίνεσαι διαφορετικός, και το μούσι ίσως αλλοιώσει τα φυσικά σου χαρακτηριστικά.

6. Για την ημέρα του γάμου σου. 

Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για σένα και την σύζυγο σου, και οι φωτογραφίες που θα κοιτάς χρόνια μετά θες να είναι όμορφες. Θα ήταν καλό να περιποιηθείς και να ξυρίσεις (όχι τελείως) το μούσι.

thefashiontag

7. Σου προκαλεί φαγούρα. 

To μούσι μπορεί να μαζέψει πιτυρίδα, και θα σε ενοχλεί καθώς θα θες να το πειράζεις. Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις shampoo, αλλά το καλύτερο είναι να ξυριστείς και καθάρισες.

8. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις το μούσι.

Για να μεγαλώσεις μία πλήρης γενειάδα, θα χρειαστείς ένα σετ με shampoo, condiotioner, χτένα τα οποία κοστίζουν περίπου 50€ και θα αγοράσεις 3 μέσα στον χρόνο. Ακόμη, μία καλή ξυριστική μηχανή κοστίζει 100€. Όταν κάνεις τον συνολικό λογαριασμό αντιλαμβάνεσαι πως είναι αρκετά τα χρήματα που απαιτούνται. Οπότε ξύρισε το μούσι για να γλυτώσεις και χρήματα.

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.