Υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουμε όλοι μας καθημερινά και λίγο ή πολύ μας παίρνουν μακριά από τους στόχους μας. Ή για να το φέρω λίγο περισσότερο στα μέτρα της καθημερινότητας του καθενός, υπάρχουν μερικά πράγματα που αποσυντονίζουν ακόμη και τις πιο απλές μας κινήσεις. Ένα κακό σαμποτάζ.

Πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα ότι αυτή η χρονιά θα πρέπει να είναι η δική σου και πως το snooze μάλλον σε πηγαίνει πίσω; Ας δούμε τα λάθη μας, λοιπόν, και ας το σκεφτούμε.

1. Πατάς το snooze

Όλοι οι σοφοί αυτού του κόσμου θα συμφωνήσουν σε μια κοινή συνειδητοποίηση. Ναι, για αυτό που σου λέω είμαι σίγουρη. ΚΑΝΕΙΣ, και όταν λέω κανείς, το εννοώ δε χόρτασε ύπνο με “μερικά λεπτάκια ακόμη”. Γι’ αυτό, ξεπέρασε το και σήκω!

6 πράγματα που κάνεις λάθος κάθε πρωί
www.happinessdepends.com

2. Τσεκάρεις συνέχεια τα social media

Ναι, πάλι το ξέρω. Αυτό το κάνουμε όλοι μας όλη μέρα και είναι λάθος. Παρόλα αυτά είναι ακόμη χειρότερο όταν το να κάνεις σκρολάρισμα στο instagram είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις μόλις ξυπνήσεις. Μη.

Δες ακόμη: Τα πιο συχνά λάθη που κάνεις στο πρωινό σου

3. Πίνεις καφέ στο πόδι

Εάν πιστεύεις ότι θα πιεις στα γρήγορα μια κούπα καφέ και απευθείας θα γεμίσεις ενέργεια τότε μάλλον είσαι γελασμένη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον αφήσεις για λίγο πιο αργά και να απολαύσεις το πρωινό σου.

6 πράγματα που κάνεις λάθος κάθε πρωί
theeverygirl.com

4. Δεν τρως πρωινό

Παραπάνω σου είπα πως πρέπει να απολαύσεις το πρωινό σου, κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν κάνουν. Από μικρούς μας έμαθαν πως το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Τα ευχάριστα νέα είναι πως είχαν δίκιο και πως καταναλώνοντας ένα ισορροπημένο πρωινό, μπορείς να ανταπεξέλθεις καλύτερα στις προκλήσεις της ημέρας σου.

6 πράγματα που κάνεις λάθος κάθε πρωί
the-wandering-girl.blogspot.gr

5. Αργείς στις υποχρεώσεις σου

Δεν ξέρω αν αργείς στη δουλειά, στη σχολή ή στον καφέ με την κολλητή σου. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κάνεις. Και εσύ και εγώ και η γειτόνισσά μου που τρέχει κάθε πρωί. Με αυτό τον τρόπο, λοιπόν, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με άγχος. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

6. Ασχολείσαι πρώτα με τα εύκολα

Είναι πολύ σημαντικό η κάθε ημέρα να ξεκινάει με τις δύσκολες υποχρεώσεις. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλα αυτά που σε αγχώνουν και θα μπορέσεις να αποφύγεις το άγχος το οποίο σε κατακλίζει.

6 πράγματα που κάνεις λάθος κάθε πρωί
www.pexels.com

7. Ακούς μουσική

Θα το κάνω λίγο πιο συγκεκριμένο. Η μουσική είναι μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες. Παρόλα αυτά αυτό που έχω μάθει είναι πως τις στιγμές τις οποίες πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε κάτι που κάνουμε, οφείλουμε να την κλείνουμε. Μπορεί η ιδέα του διαβάσματος με μουσική να σου φαίνεται διασκεδαστική αλλά μάλλον δε θα σε ωφελήσει.