Όταν ήμασταν μικρές κάναμε πυτζάμα πάρτι· με τις φίλες μας. Τώρα που «μεγαλώσαμε» εξακολουθούμε να κάνουμε το ίδιο. Οι αγαπημένες μας φίλες, πολύ γέλιο και αφηγήσεις από τα όχι και τόσο μακρινά εφηβικά μας χρόνια αποτελούν τα βασικά συστατικά για να ολοκληρωθεί η βραδιά.

Είτε συγκινηθείτε με αθεράπευτα ρομαντικές κομεντί, είτε σχολιάσετε όλες τις παίκτριες του αγαπημένου σας reality, το αποτέλεσμα θα είναι ένα: Το καλύτερο girls night in που σίγουρα θα θέλετε να επαναλάβετε.

Εδώ θα βρεις 6 fun και δημιουργικούς τρόπους για να φρεσκάρεις την αγαπημένη σας συνήθεια και να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Ανακαλύψτε τον chef που κρύβεται μέσα σας

Καλά τα πατατάκια και οι πίτσες αλλά έχετε δοκιμάσει να φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό από την αρχή. Ανοίξτε βιβλία μαγειρικής, μπείτε στο section food του Savoir Ville (ένα μικρό self promotion δεν έβλαψε ποτέ κανέναν) και βάλτε τις ποδιές σας. Είτε είστε του αλμυρού είτε του γλυκού, σας εγγυόμαστε ότι πάνω από τα αλεύρια και τις ζάχαρες θα λεχθούν πολλά αστεία και ακόμα περισσότερα μυστικά.

Beaute…μέχρι πρωίας

Όσο ο Covid-19 μας θέλει μέσα, εμείς θα το εκμεταλλευόμαστε με μια μάσκα στο πρόσωπο και αγγουράκια στα μάτια. Ατμοσφαιρική μουσική στο background, τα βερνίκια σας στη σειρά και εσείς έτοιμες να βγάλετε την ένταση της ημέρας. Ανταλλάξτε tips ομορφιάς και συνταγές για τις αγαπημένες σας DIY μάσκες.

Ξυπνήστε την καλλιτεχνική σας φλέβα

Ξεθάψτε ψαλίδια και κόλλες από τα συρτάρια και εξωτερικεύεστε τη δημιουργικότητα που κρύβεται μέσα σας. Χρησιμοποιείστε πυλό και δημιουργήστε μικρά αντικείμενα ή διακοσμήστε την αγαπημένη γωνία του σπιτιού σας με τη βοήθεια των besties σας. Νιώστε και πάλι συμμαθήτριες του δημοτικού και μοιραστείτε στιγμές που ίσως είχατε ξεχάσει.

Νύχτα παιχνιδιού

Monopoly, μια νύχτα στο Παλέρμο, scrabble και η λίστα συνεχίζεται. Επιλέξτε το δικό σας αγαπημένο επιτραπέζιο και υποσχόμαστε ότι θα ακολουθήσουν πολλοί γύροι. Αν από την άλλη θέλετε κάτι πιο χαλαρό και λιγότερο ανταγωνιστικό (ξέρουμε πως είναι να χάνεις στη Monopoly) ένα πάζλ είναι η ιδανική λύση.

Photo-Booth

Μετά το beaute σας τι καλύτερο από το να ακολουθήσει μια όχι και τόσο επαγγελματική φωτογράφιση με τις φίλες σας. Φορέστε ότι βρείτε, βάλτε εντυπωσιακά κοσμήματα και ποζάρετε. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι model material αλλά θα σας χαρίσει φωτογραφίες που θα θέλετε να καρφιτσώσετε παντού. Ίσως όχι στο γραφείο της δουλεία σας αλλά στο ψυγείο σας σίγουρα!

Γράψτε γράμματα αγάπης η μια στην άλλη

Ποια ήταν η τελευταία φορά που είπατε η μία στην άλλη πόσο την εκτιμάτε; Ένα girls night είναι η ιδανική αφορμή για να ανταλλάξετε σκέψεις και συναισθήματα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Γράψτε λόγους που η φιλία σας είναι πολύτιμη και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που αγαπάτε στην καθεμία σας. Γίνετε όσο cringe θέλετε και κάντε μια αγκαλιά την κολλητή σας που ήταν εκεί όταν κάποιος άλλος δεν ήταν ( ναι, ξέρεις σε ποία στιγμή αναφερόμαστε).

featured photo: Twenty20.com/mari.trl