6 δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι γυναικες με τα ρουχα τους

Δεν θα ξεκινήσω λέγοντας το βασικό: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ, γιατί θα απαντήσεις αυτόματα ‘αφού έχουν τόσα σπρίντ’. Ή ρούχα. Κατάλαβες. Υπάρχουν όμως και άλλες δυσκολίες που όταν τις διαβάσεις θα πεις ‘πόσο δίκιο έχει η Χλόη’. Δυσκολίες που είναι αληθινές και δεν περιορίζονται σε μια ντουλάπα αλλά και σε κάθε κατάστημα εκεί έξω.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις και τις 6 δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα με τα ρούχα της και θα με θυμηθείς, στα πάνω από 3 ισχυεί που θα πεις.

  1. Να υπάρχει άραγε μια μπλούζα με νορμάλ ύφασμα; Μια μπλούζα που να μην είναι see-through, να μη φεγγίζει το σουτιέν σου και να μην είναι μαύρη. Είναι δυνατόν να μας αρέσουν όλες οι μπλούζες που δεν θα μας αφήνουν να βάλουμε το μαύρο σουτιέν που μας βολεύει γιατί θα φαίνεται; Είναι, γιατί όλοι οι σχεδιαστές εκεί έξω χρησιμοποιούν τα υφάσματα που θέλουν χωρίς να δεν σκέφτονται το δικό μας σουτιέν.
  2. Πράγμα που με πάει και στο δεύτερο πόιντ μου λέγοντας πως, γιατί αγαπημένοι μου παραγωγοί δεν σκέφτεστε τα σουτιένα μας και κάνετε κοψίματα όπου σας βολεύει; Κόψιμο στα πλαϊνά, κόψιμο στο εξώπλατο που φτάνει στην μέση, κόψιμο χαμηλά στο στήθος. Παντού κοψίματα, μέχρι και στους ώμους, γιατί αν δεν φαίνεται η τιράντα του σουτιέν μας δεν θα είστε ευχαριστημένοι.
  3. Ποιο είναι τελικά το Small, Medium, Large; Το κανονικό, ε. Λες να μην υπάρχει αφού ο κάθε σχεδιαστής βγάζει τα δικά του νούμερα. Γιατί στα Zara να φοράω Μ και στα Mango L; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Να θέλεις να στείλεις την αδερφή σου να σου πάρει μια μπλούζα και να μην ξέρεις το νούμερό σου. Λες και δε μας έφτανε το ότι αδυνατίζουμε και παχαίνουμε κάθε εβδομάδα, έχουμε και τα νούμερα που αλλάζουν.
  4. Τα ρούχα που παίρνουν πρωτοβουλία και μικραίνουν. Ποτέ δεν κατάλαβα πως μπορεί ένα τζην να κοντύνει 3 πόντους, μέχρι που φόρεσα ένα την προηγούμενη εβδομάδα. Είδα τις οδηγίες πλυσήματος και τα έκανα όλα σωστά, παρ’ όλα αυτά το τζην “μπήκε”. Μωρέ, πάμε καλά; Ρούχα είναι αυτά ή κομπίνες;
  5. Τα σώματά μας διαφέρουν. Γιατί να δοκιμάσω την τέλεια μπλούζα και να μην μου κάνει στο στήθος και αν βρω εκείνη που μου κάνει στο στήθος, στα χέρια θα είναι τεράστια. Τι σκατά συμβαίνει; Δεν έχουμε όλοι το ίδιο σώμα και μέση και χέρια και πόδια. Γιατί να αναγκαζόμαστε να διαλέξουμε αν το τζην θέλουμε να μας κάνει με ζώνη ή αν προτιμάμε να ξυπνάμε κάθε πρωί με το άγχος του αν θα περάσει το μπούτι; Γιατί;
  6. Για τον χωρό του σωλήνα. Το μπαίνει δε μπαίνει στη γάμπα και το σακούλιασμα που μπορεί να κάνει στην κοιλιά. Αλλά ακόμη και αν κάθεται τέλεια αφού μπει, μέχρι να μπει έχεις χορέψει όλο το Ain’ t Your Mama *κουνάς λίγο κ*λο* και έχεις κάνει ανοίγματα για την γυμναστική που θα πας το απόγευμα.