Υπάρχουν ζώδια που δεν έχουν βρει τη λέξη “συναίσθημα” ακόμα στο λεξικό. Άνθρωποι που κλείνονται στον εαυτό τους, παρουσιάζουν μεγάλη δυσκολία στην έκφραση των συναισθημάτων τους και δεν τα εξωτερικεύουν σχεδόν ποτέ.

Καρκίνος

Γενικά, ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο στο οποίο κυριαρχεί το συναίσθημα. Αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει να φέρεται “παγωμένα”, όταν πληγωθεί ή προδοθεί. Ο Καρκίνος δε συγχωρεί εύκολα και δε δίνει σημασία σε αυτόν που του φέρθηκε άσχημα, σα να είναι νεκρός για εκείνον. Θα κρατήσει κακία για πολύ καιρό και είναι πολύ δύσκολη υπόθεση να τον ξανακερδίσεις.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει βαθιά αισθήματα, αλλά δεν αφήνει σε καμία περίπτωση να βγουν προς τα έξω. Πιστεύει ότι θα φανεί αδύναμος με το να δείξει τι νιώθει στον κόσμο. Επιθυμεί να τον βλέπουν οι άλλοι ως ακέραιο, λογικό και συνετό. Κάποιος που ελέγχει τις καταστάσεις και δεν τις αφήνει να ξεφύγουν

Υδροχόος

Ο Υδροχόος όχι μόνο αποφεύγει να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, αλλά ενοχλείται και όταν οι άλλοι το παρακάνουν. Θέλει να ελέγχει το τι λέει και σε ποιον. Αδιαμφισβήτητα, δεν είναι ο Υδροχόος ο άνθρωπος στον οποίο θα απευθυνθείς όταν έχεις ένα λεπτό ζήτημα που κρύβει συναισθηματισμούς. Επιπλέον, δεν συγχωρεί εύκολα. Όταν ο άλλος κάνει λάθος, πρόβλημά του.

Παρθένος

Ο Παρθένος επιδεικνύει την ευστροφία του και θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τους άλλους. Είναι τόσο αφοσιωμένος στο να δειχθεί και να ξεχωρίσει, που πολλές φορές άθελά του αγνοεί τα συναισθήματά του, και έτσι κινείται μόνο με τη λογική. Επειδή συχνά είναι τελειομανής, έχει ελάχιστη υπομονή σε λάθη και ελαττώματα.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος πρόκειται για ιδιαίτερη υπόθεση. Τη μία μέρα θα τον δεις να σε αγκαλιάζει και την άλλη ούτε που σε χαιρετάει. Αν του φερθείς άσχημα, δεν θα δυσκολευτεί να σου το δείξει με κάθε τρόπο και θα είναι πιο κρύος και από τον πάγο. Είναι προτιμότερο να πλησιάσεις έναν Δίδυμο αφού πρώτα περάσει όσος καιρός χρειάζεται για να ηρεμήσει από την οργή που νιώθει.

featured photo: unsplash.com