5 τρόποι που ο μηλίτης θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις

5 τρόποι που ο μηλίτης θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις

Η διάθεση να φλερτάρεις είναι ζωτικής σημασίας. Αλλά ζωτικής σημασίας είναι και ο μηλίτης μετά τη δουλειά. Μπορεί να είσαι κουρασμένη, μπορεί να σκέφτεσαι το τελευταίο project που έχεις εμμονικά. Το αγόρι εκεί δίπλα όμως στο σταντ σου αρέσει. Τώρα θα μου πεις "τι pick up line μπορώ να βρω μετά από οχτώ ώρες δουλειάς". Πίστεψε με, δε χρειάζεσαι τίποτα πέρα από ένα Somersby Cider.

Ναι, ο μηλίτης σου εκτός από απόλαυση, σου προσφέρει και πέντε εξαιρετικούς τρόπους να φλερτάρεις, να κάνεις την πρώτη κίνηση και να φύγεις από το bar έχοντας ανταλλάξει τηλέφωνα με τον τύπο που σου αρέσει.

Ας ξεκινήσουμε από την περίπτωση ο τύπος να μην πίνει μηλίτη

Αντικειμενικά, υπάρχει η πιθανότητα να σου μιλήσει πρώτος. Σκέψου το λίγο, βλέπει το ποτήρι σου, απολαυστικό, γεμάτο πάγο. Βλέπει και το χαμόγελο που δημιουργείται στο πρόσωπό σου μετά από κάθε γουλιά. Εντάξει, σίγουρα σκέφτεται τι ακριβώς είναι το ποτό που κρατάς στα χέρια σου. Αν δε σου μιλήσει, μπορείς να κάνεις χιούμορ, ρωτώντας τον τι ποτό πίνει και πείθοντάς τον το επόμενο ποτό που θα παραγγείλει να είναι μηλίτης. Παίρνεις έξτρα πόντους αν του προσφέρεις το ποτήρι σου πρώτα για να δοκιμάσει.

Αν πίνει μηλίτη, τον ρωτάς ποια είναι η αγαπημένη του γεύση

Η περίπτωση που και εκείνος πίνει μηλίτη είναι η ιδανική, αφού πάντα τα θέματα γούστου είναι μια καλή αφορμή για συζήτηση. Μπορείς να τον ρωτήσεις ποια είναι η αγαπημένη του γεύση. Προτιμάει μήλο, αχλάδι ή καρπούζι; Αν έχετε επιλέξει διαφορετικές γεύσεις μπορείς να του προτείνεις στον επόμενο γύρο να παραγγείλετε ο ένας την αγαπημένη γεύση του άλλου.

Θα του μάθεις να πίνει

Το trick είναι απλό, αλλά για τολμηρές. Και εσύ είσαι τολμηρή. Τον βλέπεις, κάθεται στο διπλανό σταντ. Παρατηρείς ότι οτιδήποτε και αν είναι αυτό που πίνει, δεν είναι μηλίτης. Πηγαίνεις στο bar, παραγγέλνεις έναν μηλίτη μαζί με ένα ποτήρι γεμάτο πάγο. Τα πηγαίνεις στο τραπέζι του, τα αφήνεις μπροστά του και φεύγεις. Ναι, τώρα είναι δικός σου. Μέτρησε μέχρι το δέκα και θα σίγουρα θα έρθει να σου μιλήσει.

Αν δεν πίνει αυτός μηλίτη, τότε σίγουρα πίνει ο κολλητός του

Ή ο barman. Στην τελική γιατί να περιορίσεις τις επιλογές σου; Και ο barman είναι πολύ ωραίος, φαίνεται ενδιαφέρον και επικοινωνιακός. Άσε που ξέρει από την αρχή τι θα παραγγείλεις. Σχεδόν σε ξέρει τόσο που συνεννοείστε με τα μάτια. Αν πάλι δε σου αρέσει, πιάσε κουβέντα με τον φίλο του που πίνει μηλίτη. Είναι κλασικό κόλπο. Σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή του άλλου.

Μπορείς και να μην κάνεις τίποτα και να απολαύσεις τον μηλίτη σου με τη work wife σου

Είναι απόλυτα ΟΚ το να μην έχεις διάθεση για φλερτ και για κουβέντες. Η work wife σου είναι εκεί και το να μιλήσετε για τα νέα από το γραφείο ή το να τσακωθείτε για το πότε θα πάρει η κάθε μια άδεια για το καλοκαίρι κάποιες φορές είναι η τέλεια ιδέα. Στο μεταξύ, φροντίστε να παραγγείλετε διαφορετικές γεύσεις μηλίτη, για να ανταλλάσσετε κάθε δέκα λεπτά ποτήρι.

Διασκέδασε όπως και να έχει.


featured image: Unsplash/Mattias Diesel
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.