5 τρόποι να φέρεις την άνοιξη στην ζωη σου savoirville.gr5 τρόποι να φέρεις την άνοιξη στην ζωη σου savoirville.gr5 τρόποι να φέρεις την άνοιξη στην ζωη σου savoirville.gr

Η άνοιξη  έχει μπει για τα καλά! Χωρίς αμφιβολία είναι η πιο λαμπερή, η πιο μυρωδάτη, η πιο ελπιδοφόρα περίοδος του χρόνου. Το φώς του ήλιου είναι υπέροχο, η μυρωδιά των λουλουδιών διαχέεται παντού, η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι βόλτες αρχίζουν!

Είσαι όμως και εσύ που δουλεύεις ολημερίς. Είσαι και εσύ που δεν μπορείς να χαρείς την άνοιξη επειδή πρέπει να μπεις με ταχύτατους ρυθμούς σε mood εξεταστικής. Σου δίνουμε λοιπόν πέντε εύκολους τρόπους έτσι ώστε να φέρεις την άνοιξη στην ζωή σου.

  • Φυτά και λουλούδια. Κάπου κάποιος κάποτε είπε: «Για να είσαι όμορφος, να περιβάλλεσαι από όμορφα». Τι πιο όμορφο από ένα λουλούδι; Δεν χρειάζεται να είναι αγοραστά. Κόψε αγριολούλουδα που φυτρώνουν παντού και στόλισε ένα ποτήρι. Ύστερα τοποθέτησε το σε ένα τραπέζι, σε ένα περβάζι, σε μια βιβλιοθήκη. Πρόσφερε τα σε κάποιον ή (ακόμα καλύτερα) στον εαυτό σου. Η μυρωδιά τους και η ομορφιά τους θα σε ανανεώσει.
  • Βγες στο μπαλκόνι. Διαμόρφωσε το μπαλκόνι σου έτσι ώστε να θες να περνάς χρόνο σε αυτό. Βάλε ένα ποτήρι νερό και μύρισε την ατμόσφαιρα. Διάβασε ένα βιβλίο και νιώσε τον ανοιξιάτικο αέρα. Κάλεσε φίλους και κέρασε τους κοκτέιλ που θα φτιάξεις εσύ.
  • Κάνε βραδινούς περιπάτους. Καταλαβαίνω ότι μετά από μία κουραστική μέρα, η πιο εύκολη λύση για χαλάρωση είναι ο καναπές, μια ταινία, το κινητό. Μισή ώρα όμως περπάτημα στους δρόμους και στα πάρκα της γειτονιάς αρκούν για να σε αποφορτίσουν από το stress της ημέρας. Θα αδειάσει το μυαλό σου από κάθε σκέψη και θα δεις την άνοιξη να μπαίνει.
  • Φλέρταρε. Ένα αθώο φλερτ με κάποιον γνωστό ή άγνωστο είναι αρκετό για να σε ανανεώσει.
  • Κανόνισε τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Τι και αν δεν μπορείς να πάρεις άδεια για να αποδράσεις ένα τριήμερο. Τι και αν πρέπει να αρχίσεις να διαβάζεις για τις εξετάσεις σου. Το καλοκαίρι έρχεται! Άρχισε λοιπόν να ετοιμάζεις τα σχέδια σου για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.
  Pic source: pinterest.com