Για όλες εκείνες τις ειδικές περιστάσεις που θες να είσαι τέλεια, δε θες να πάει κάτι στραβά και να χάσεις χρόνο. Για όλα τα πρωινά που έχεις αργήσει και θες να ετοιμαστείς πολύ γρήγορα. Για τον χρόνο που χάνεις στο μπάνιο μέχρι να βρεις τα σωστά προϊόντα. Και τέλος για την επιβεβαίωση που παίρνεις ότι τα έχεις κάνει όλα σωστά. Τα καταστήματα Sephora μας χαρίζουν με τα προϊόντα τους μερικά έξτρα λεπτά στη μέρα μας τα οποία θα αξιοποιήσουμε χαζεύοντας τους εαυτούς μας στο ασανσέρ. Είτε πας στο γάμο της κολλητής σου είτε στη δουλειά.

1. Το σωστό eyeliner Time Saved: 5 λεπτά

Είναι το προϊόν που πρέπει να έχει κάθε κορίτσι back up στο συρτάρι με τα καλλυντικά. Σκέψου τον χρόνο να φτιάξεις ίσια την γραμμή, να απογοητευτείς που λερώθηκες, να πρέπει να το καθαρίσεις, να απογοητευτείς για την αδικία που δε γεννιόμαστε με μια τέλεια γραμμή eye liner απευθείας.

Χρειάζεσαι ένα προϊόν υψηλής ακρίβειας σε μορφή στυλό για να κερδίσεις χρόνο. Βρήκαμε το πιο ακριβές και εύκολο στην εφαρμογή eyeliner σε μορφή στυλό της Sephora για να σχηματίζεις τέλειες γραμμές σε ένα μόνο βήμα, με άψογη μεγάλης διάρκειας, αδιάβροχη εφαρμογή.

Stylographic, Dramatic Line, Sephora
Stylographic, Dramatic Line, Sephora
  2. Το σωστό προιόν για τα χείλη Time Saved: 2 λεπτά

Έχεις πετύχει το τέλειο μακιγιάζ. Χρειάζεσαι χείλη με πλούσιο όγκο και χρώμα. Θα γίνει η αγαπημένη σου ανοιξιάτικη απόχρωση και έτσι δε θα ψάχνεις ανάμεσα στις άπειρες αποχρώσεις κάθε πρωί. Μόλις κέρδισες τουλάχιστον 2 λεπτά και έξτρα γυαλάδα.

Outrageous Effet Volume - Outrageous Plump Effect, Sephora
Outrageous Effet Volume – Outrageous Plump Effect, Sephora
 

3. Η βάση των ματιών Time saved: 10 λεπτά

Κέρδισε χρόνο από το να ανανεώνεις το μακιγιάζ σου μέσα στη μέρα χρησιμοποιώντας μια βάση σκιών. Σταθεροποιήστε τις σκιές και το eyeliner με τη βάση ματιών σε μορφής πούδρας, ένα απαραίτητο προϊόν για εντυπωσιακό μακιγιάζ που παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Η βάση ματιών σε μορφή πούδρας χαρίζει λεία υφή και προετοιμάζει τα βλέφαρα για την εφαρμογή της σκιάς, εξασφαλίζοντας ένα σταθερό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Δοκίμασε την Base en poudre pour les yeux, Sephora και κέρδισε 10 λεπτά από την ανανέωση που θα πρέπει να κάνεις το απόγευμα πριν φύγεις από το γραφείο.

Beauty Amplifier - Base en poudre pour les yeux, Sephora
Beauty Amplifier – Base en poudre pour les yeux, Sephora

4. Η βάση πριν το make up Time saved: 5 λεπτά

Χρειάζεται να κερδίσεις χρόνο, να αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου υγιή, να έχεις ομοιόμορφο τόνο και όλο αυτό να διατηρηθεί.
Μια βάση μέικ απ που θα σου δώσει λάμψη και φωτεινότητα και θα σε ενυδατώσει. Όσο πιο ζεστές είναι οι μέρες μπορείς να αντικαταστήσεις το make up σου με αυτή. Είναι ιδανική για τις καθημερινές δραστηριότητες, όταν δε θες να νιώθεις ότι έκανες μακιγιάζ για να βγεις.

Το Beauty Amplifier της Sephora περιέχει συμπυκνωμένες χρωστικές που, κατά την εφαρμογή, σπάνε και απελευθερώνουν ένα φωτεινό, «nude» χρώμα που χαρίζει ομοιόμορφη όψη και αναδεικνύει διακριτικά τη λάμψη της επιδερμίδας.

Beauty Amplifier, Sephora
Beauty Amplifier, Sephora

5. H πούδρα  Time saved: 5 λεπτά

Τη χρειάζεσαι για ομοιόμορφο τόνο, για το εφέ που δημιουργεί στην υφή της επιδερμίδας, για την λάμψη και την σταθερότητα που θα σου προσφέρει στο μακιγιάζ σου. Η Poudre de finition illuminatrice της Sephora περιλαμβάνει 4 διορθωτικές αποχρώσεις που φωτίζουν την επιδερμίδα, χαρίζουν ομοιόμορφη υφή και διακριτική λάμψη.

Σου χαρίζει έξτρα χρόνο γιατί με ένα μόνο προϊόν θα έχεις πετύχει: λάμψη και τόνωση με το ροζ της, διόρθωση της θαμπής επιδερμίδας με το βιολετί και κάλυψη των ερυθρών σημείων με το πράσινο. Επιπλέον θα σου δώσει μια διακριτική λάμψη από τα περλέ στοιχεία της.

Poudre de finition illuminatrice, Sephora
Poudre de finition illuminatrice, Sephora

Ανακάλυψε τα προιόντα στο: www.sephora.gr

Photo credit: