Για σένα που αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο ποιο θα είναι το επόμενο τατουάζ σου, για σένα που σκέφτεσαι να κάνεις το πρώτο σου και για σένα που “ξέμεινες” από ιδέες, βρήκαμε 10 προτάσεις μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Zoe Kravitz στο Instagram για να εμπνευστείς και να προγραμματίσεις άμεσα ένα ραντεβού με τον tattoo artist σου.

Το τατουάζ είναι ένα μέσο έκφρασης και διακόσμησης του σώματος μας. Φαίνεται ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο Zoe Kravitz είναι φανατική αυτής της τέχνης του σώματος. Η ίδια υπολογίζεται ότι έχει πάνω από 55 tattoos, που καλύπτουν το σώμα της. Έχει καταφέρει να εναρμονίσει υπέροχα τα πολλά τατουάζ της με το προσωπικό της στυλ αλλά και τη ψυχοσύνθεση της. Τολμηρή, ταλαντούχα και περιπετειώδης έχει μία έμφυτη αίγλη που πηγάζει από τον εσωτερικό της κόσμο και αντανακλάτε με τον πιο εναρμονισμένο τρόπο στην εξωτερική της εμφάνιση.

Τα τατουάζ της 30χρονης καλλιτέχνιδας 

Με μία πρώτη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα μάτια μας στέκονται και χαζεύουν το τέλεια τοποθετημένο μελάνι με το οποίο απεικονίζονται στο δέρμα της φοίνικες, βέλοι, αστερισμοί, πλάσματα και φράσεις. Διάφορα μέρη του σώματος της, όπως η πλάτη, τα χέρια, τα δάχτυλα, τα πόδια της καλύπτονται από σύμβολα και γράμματα με έναν περίτεχνο τρόπο, που μπορούμε να χαζεύουμε με τις ώρες. Κι επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, σου έχουμε πέντε προτάσεις για κάθε γούστο από τον απόλυτο tattoo inspo λογαριασμό, που δεν είναι άλλος από αυτόν της Zoe Kravitz.

Μικρός και διακριτικός σταυρός

 
View this post on Instagram
 

A post shared by inside (@under_your_soul)

Το φίδι φαίνεται να είναι ένα από τα σύμβολα που της αρέσουν πολύ. Μάλιστα, έχει δύο τατουάζ που απεικονίζουν το ερπετό αυτό. Ένα από αυτά βρίσκεται στην εξωτερική επιφάνεια του δεξιού χεριού της.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zoe Kravïtz Fan (@zoekravitzinc)

Η κορόνα που έχει στο δάχτυλο της έχει πολλές ερμηνείες. Συμβολίζει μεταξύ άλλων τη δυναμικότητα, την επιθυμία για εξουσία, την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zoe Kravïtz Fan (@zoekravitzinc)

Αρκετά ψηλά το δεξί της χέρι στολίζεται με τη λέξη “Mississipi”, ένα τατουάζ προς τιμή της θρυλικής τραγουδίστριας Nina Simone.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zoë Kravitz (@zoekravitz88)

Η λέξη “mama” βρίσκεται στο εσωτερικό χέρι του δεξιού χεριού της, με μία καρδιά πάνω από τα γράμματα να ολοκληρώνει ένα τρυφερό τατουάζ. Είναι μία ένδειξη αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης προς τη μητέρα της.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Zoe Kravïtz Fan (@zoekravitzinc)