Αν με ρωτούσε κάποιος θα έλεγα πως το instagram είναι το μεγαλύτερο comfort των τελευταίων ετών. Και νομίζω πως σίγουρα δεν έχω άδικο. Είναι η εφαρμογή που είναι εκεί για εσένα τις ώρες που δεν έχεις τι να κάνεις, τις ώρες που είσαι στο μετρό, τις ώρες που είσαι (εχμ) στο μάθημα. Φυσικά, είναι η εφαρμογή που κατάφερε να κάνει διάσημα τα σημερινά it-girls και να βάλει αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Έτσι αποφασίσαμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για να κάνεις ένα upgrade σε αυτό το (πιο) αγαπημένο app!

4 συμβουλές για να ανανεώσεις το instagram σου
www.algoafm.co.za

1.Επίλεξε ένα στυλ 

Αν είσαι μια από εμάς, τότε πιθανότητα θα ακολουθείς και εσύ όλες τις Ελληνίδες αλλά και ξένες fashion bloggers. Με μια προσεκτική ματιά θα δεις πως αυτά τα κορίτσια προσπαθούν να κρατήσουν σε όλες τις φωτογραφείς τους μια κοινή αισθητική. Δεν είναι τυχαίο το ότι κάθε φορά που ανοίγεις τα προφίλ τους σε απορροφούν τόσο πολύ. Προσπάθησε και εσύ να επιλέγεις συγκεκριμένα φίλτρα αλλά και συγκεκριμένα “θέματα” για τις φωτογραφίσεις σου. Με αυτό τον τρόπο το προφίλ σου θα γίνει απευθείας πιο προσιτό.

2. Δώσε σημασία στο φυσικό φως

Ένας βασικός κανόνας που πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε φωτογραφία είναι η προσοχή που πρέπει να δίνεται στο φυσικό φως. Το τεχνητό φως, το φλας το οποίο πιθανότατα θα χρησιμοποιήσεις, μπορεί να καταστρέψει την αισθητική αλλά και την ποιότητα των φωτογραφιών σου. Οι καλύτερες (και φυσικά οι πιο φωτογενείς ώρες) είναι αυτές του πρωινού αλλά και της ώρες που δύει ο ήλιος.

3. Αποφόρτισε τις φωτογραφίες σου 

Πολλές φορές στην προσπάθειά μας να αποτυπώσουμε τα πάντα με μια μόνο φωτογραφία, απλώς το παρακάνουμε! Μια πολύ χρήσιμη συμβουλή είναι να ξεκινήσεις να αφαιρείς αντικείμενα από το background. Έτσι οι φωτογραφίες σου θα φαίνονται πιο “συμμαζεμένες” και πιο κατά κάποιο τρόπο πιο καθαρές. Φυσικά, αυτοί που τις θαυμάζουν θα μπορούν να εστιάζουν σε αυτό που πραγματικά θέλεις να δείξεις και όχι σε κάθε μικρή και ίσως άχρηστη λεπτομέρεια.

4. Προγραμμάτισε τα post σου

Πλέον το Instagram σου δίνει τη δυνατότητα να ξέρεις πότε αποδίδουν καλύτερα οι φωτογραφίες σου. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ανεβάζεις τις ώρες αλλά και τις μέρες όπου γίνονται τα περισσότερα like! Ακόμη με εφαρμογές όπως το Hootsuite και το Planoly μπορείς να έχεις μια οπτική της προσωπικής σου σελίδας στο instagram χωρίς να ανεβαίνουν οι φωτογραφίες που θέλεις να προβάρεις. Τέλειο;