Σου παρουσιάζουμε τέσσερις από τις κυριότερες τάσεις στα κοσμήματα για αυτή της σεζόν. Είτε είσαι πιο μίνιμαλ είτε σου αρέσουν οι εκκεντρικές εμφανίσεις, σίγουρα θα βρεις κάποιο κόσμημα που δε θα θέλεις να αποχωριστείς.

κοχύλια

Κορυφαία τάση στα κοσμήματα για το καλοκαίρι του 2018. Αυτή τη φορά τα κοσμήματα από κοχύλια επανέρχονται πιο δυναμικά από ποτέ σε όλα τα μεγέθη και τα σχέδια.

αλυσίδες ποδιών

Η αλήθεια είναι ότι περίπου για μια δεκαετία το να φοράμε βραχιόλια στο πόδι είχε αρχίσει να σβήνει σαν τάση. Επανήλθε πολύ έντονα πριν δύο καλοκαίρια. Φέτος, μεγαλύτερες αλυσίδες και πιο πολυτελείς είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού.

σκουλαρίκια με 80’ς αισθητική

 

Για άλλη μια φορά τα 80’ς επηρεάζουν όχι μόνο τα ρούχα αλλά και τα κοσμήματα μας. Το είδαμε στις συλλογές των Saint Laurent, Isabel Marant και Christopher Kane. Μεγάλα σκουλαρίκια με αρκετή λάμψη που κάνουν επίσης και αρκετό θόρυβο! Σε αυτή τη μεγάλη τάση δεν υπάρχει μέση λύση, αρκεί να είσαι τολμηρή.

βαριές αλυσίδες

Η Natacha Ramsay-Levi με την πρώτη της συλλογή για τον οίκο Chloé μας σύστησε για πρώτη φορά την βαριές αλυσίδες ως κολιέ. Από τότε επικράτησε ένα πανδαιμόνιο με οίκους όπως οι Balenciaga και Miu Miu να τις έχουν ενσωματώσει στις συλλογές τους.


φωτογραφίες: whowhatwear