Σήμερα, 4 συντάκτριες από την ομάδα μας ανακαλύπτουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τη beauty περιποίησή μας πιο προσωπική, μέσω των Cream Boosters Velvet Concentrate, της πρώτης ολοκληρωμένης σειράς personalized cosmetics της FREZYDERM. Η νέα αυτή σειρά tailor made ρουτίνας αποτελείται από 4 βασικές κατηγορίες: τον κώδικα νεότητας, τις αγωγές ενεργοποίησης μηχανισμών αντιγήρανσης, τις αγωγές αναδόμησης καθώς και τις αγωγές επανόρθωσης σημείων γήρανσης.

Αργυρώ Ζυμάρα – Beauty Editor 

Το δικό μου πρωτόκολλο ομορφιάς με βάση την ηλικία και τις ανάγκες τις επιδερμίδας μου είναι το  Hyaluronic Acid Cream Booster που εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους την καθημερινή μου κρέμα και προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο. Η δική μου επιδερμίδα, λόγω αγωγής για το ακνεϊκό μου δέρμα, έχει αφυδατωθεί το τελευταίο διάστημα. Οπότε χρειάζεται το συγκεκριμένο Cream Booster, καθώς το υαλουρονικό οξύ βοηθά στην ενίσχυση της ενυδάτωσης αλλά και στην ανάπλαση της επιδερμίδας με τάσεις ξηρότητας.

Βιδάλη Αθανασία – Lifestyle Editor

Το δικό μου πρωτόκολλο ομορφιάς με βάση την ηλικία αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, είναι το Skin Radiance Cream Booster που εμπλουτίζει με φυτικά εκχυλίσματα την καθημερινή μου κρέμα και μειώνει τα σημάδια της κούρασης ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τη λάμψη και τη φωτεινότητα στο πρόσωπό μου. Λόγω του έντονου φόρτου εργασίας μου αλλά και της θεραπείας που ακολουθώ για την καταπολέμηση της ακμής, η επιδερμίδα μου φαίνεται λίγο άτονη και χλωμή. Με το συγκεκριμένο προϊόν, λοιπόν, μπορώ να επαναφέρω τη ζωντάνια και τη φωτεινότητα στο πρόσωπό μου!

Κλειώ Δημητριάδου – Nutritionist blogger 

Το δικό μου πρωτόκολλο ομορφιάς με βάση την ηλικία αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, είναι το Expression Blocker που εμπλουτίζει με βιομιμητικά πεπτίδια την καθημερινή κρέμα, τα οποία παρεμποδίζουν τις μυϊκές συσπάσεις του προσώπου, και ενισχύει τη δράση κατά των ρυτίδων έκφρασης. Έχω γελάσει πολύ στη ζωή μου και είμαι ένας πολύ εκφραστικός άνθρωπος, με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται και στην επιδερμίδα μου. Λίγη βοήθεια σε αυτή την ηλικία είναι απαραίτητη.

Αγάθη Χατζηκωστή – Editor in Chief Assistant 

Το δικό μου πρωτόκολλο ομορφιάς με βάση την ηλικία αλλά και τις ανάγκες της επιδερμίδας μου, είναι το Antioxidant Vit C Cream Booster το οποίο εμπλουτίζει με βιταμίνη C την καθημερινή κρέμα νύχτας και ενεργοποιεί τους αμυντικούς μηχανισμούς ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Επιπλέον προσδίδει λάμψη, χρωματική ομοιογένεια και μειώνει τα σημεία γήρανσης. Απ’ τη ζωή μου λείπει λίγη Βιταμίνη C και λόγω του πολύ πρωινού ξυπνήματος, την έχω μεγάλη ανάγκη. Το Antioxidant Vit C Cream Booster μού προσφέρει την αντιοξειδωτική προστασία που χρειάζομαι.

Φυσικά μπορείς και εσύ να επισκεφθείς τη σελίδα FrezyDerm Cream Boosters και να ανακαλύψεις τη δική σου επιλογή μέσα από 3 απλά βήματα. Σύμφωνα με την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας σου, θα βρεις ποιο Cream Booster σου ταιριάζει. Επίσης, μπορείς να δεις όλη τη σειρά Cream Boosters Velvet Concentrate στη σελίδα της FREZYDERM.

frezyderm-cream-boosters