Όσο πιο λαμπερή, τόσο πιο υπέροχη. Πώς μπορείς να πετύχεις την απόλυτη φυσική λάμψη στο δέρμα σου, χωρίς μακιγιάζ;

Οι δικές μας συμβουλές για την απόλυτη φυσική λάμψη υγείας στο δέρμα σου είναι 4 και είναι top!

Ντεμακιγιάζ

Πρέπει να το κάνεις και το κυριότερο, να το κάνεις σωστά! Απόφυγε τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με σκληρά χημικά και προτίμησε ένα νεράκι micellaire που συνήθως είναι πολύ πιο απαλό για το δέρμα. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας παράλληλα την επιδερμίδα σου απαλή και ενυδατωμένη.

Προστασία

Αν μέχρι χτες το πιο σημαντικό κομμάτι της φροντίδας σου ήταν η ενυδατική κρέμα, τότε σήμερα θα γίνει το αντηλιακό. Είναι η πιο ουσιαστική συμβουλή που μπορούμε να σου δώσουμε για να μη χάσει ποτέ τη φυσική του λάμψη το δέρμα σου. Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μην ξεχνάς πως το τελευταίο βήμα πριν το μακιγιάζ πρέπει να είναι το αντηλιακό, ενώ μπορείς όλο τον χρόνο να χρησιμοποιείς μία ενυδατική με SPF.

Απολέπιση

Κάνοντας μία φορά την εβδομάδα απολέπιση, αφαιρείς τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου και το βοηθάς να δείχνει πιο λαμπερό και λείο. Φυσικά, καλό είναι να υπάρχει πάντα μέτρο και να μην κάνεις απολέπιση πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, ειδικά με πολύ έντονα scrub που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σου και να σε φουντώσουν.

Μην αγγίζεις το πρόσωπό σου

Ξέρουμε πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι το να σπάσεις εκείνο το ενοχλητικό σπυράκι. Κάνε μία χάρη στον εαυτό σου και απλά ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Όσο περισσότερο πειράζεις το πρόσωπό σου, τόσο πιο πιθανό είναι να αφήσεις σημάδια που δύσκολα θα φύγουν, ή να το μολύνεις και να το κάνεις να φουντώσει.

Το τέλειο δέρμα μπορεί να μην υπάρχει αλλά γιατί να μην αποκτήσεις την πιο όμορφη εκδοχή του δικού σου;

Δες ακόμαΤο μηλόξυδο είναι η θεραπεία που έψαχνες για την επανόρθωση των μαλλιών σου
featured photo: StyleCaster