Zodiac-Couples_Feat

Ok, ok δεν έχουμε γράψει ποτέ στο Savoir Ville για ζώδια και ok, ok δε κατέχουμε και το αντικείμενο ώστε να γράψουμε σχετικά. Να που όμως ήρθε η μέρα που έχουμε έναν έτοιμο εμπειρικό οδηγό ζωδιακών συνδυασμών -που μεταξύ μας, είναι παντελώς άχρηστος για σένα που παρακολουθείς με σοβαρότητα τη ζωδιακή επικαιρότητα- αλλά μπορεί να έχουμε πέσει και μέσα. Έναν οδηγό-απόσταγμα χρόνων και εμπειριών, φίλων (θηλυκό) και φίλων (αρσενικό) και της γράφουσας.

Ο Φρόιντ λέει πως θαύμαζε πάντα αυτούς που έβγαζαν τα δρομολόγια των τρένων γιατί δεν μπορούσε να κατανοήσει το περίπλοκο σύστημα που είχαν για να μη συγκρούονται αλλά να είναι και πάνω στην ώρα τους. Αντίστοιχα θαυμάζω αυτούς που καταλαβαίνουν από αστρολογικούς χάρτες και δεν εκνευρίζονται που ένας Καρκίνος ταιριάζει μ έναν Ιχθύ αλλά πιο πάνω ένας Ταύρος μόλις είχε ταιριάξει με έναν Καρκίνο.

1. Κριός με Υδροχόο

Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως ο Κριός και ο Υδροχόος ταιριάζουν γιατί έχουν την ίδια πετριά περιπέτειας. Πως δε βαριούνται ποτέ να κάνουν κάτι ακόμα καινούργιο, κάτι που τους δίνει χρόνια ζωής στη σχέση τους. Με άλλα λόγια όταν οι άλλοι ζωδιακοί συνδυασμοί σταματούν τούτο το σετ συνεχίζει να χοροπηδάει σαν άλλο αρκουδάκι διαφήμισης.

2. Ταύρος με Καρκίνο

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ζώδια που κατά την αστρολογία και τους φίλους μου, παίρνουν σοβαρά το ένα το άλλο. Καταλαβαίνουν τη ζωή με τον ίδιο τρόπο και όλοι ξέρουμε ότι η κοινή αντίληψη για βασικά πράγματα είναι η αρχή και τέλος για μια σχέση. Μπράβο στον Ταύρο και τον Καρκίνο.

3. Δίδυμος και Υδροχόος

Έχοντας συγκεκριμένο ζευγάρι στο μυαλό μου μπορώ να μεταφέρω με σιγουριά ότι εδώ πρόκειται για συνδυασμό τρέλας. Μπροστά σε φίλους γίνεται ο εξής διάλογος: -τι θες να φάμε; – πάμε το καλοκαίρι Αμοργό. Και αυτοί οι άνθρωποι να ξέρεις έχουν συνεννοηθεί μ αυτόν τον τρόπο να πάνε το ίδιο βράδυ στο Αμοργιανό εστιατόριο στην Αργυρούπολη να φάνε ντοματόπιτες.

4. Καρκίνος με Ιχθύ

Ζευγάρι που ο ένας κόβει κι ο άλλος ράβει. Είναι περήφανοι ο ένας για τον άλλον. Μπράβο και σ αυτό το σετ.

5. Λέων με Τοξότη

Λένε ότι είναι παθιασμένοι. Το λένε δηλαδή μεταξύ τους εννοώ. Και το πιστεύουν. Οι αστρολόγοι λένε πως αυτά τα δύο ζώδια απολαμβάνουν τη ζωή ο ένας μέσα από τον άλλο. Εγώ το καταλαβαίνω σα να πηγαίνεις δηλαδή με τον Λέοντα για καφέ και να το χαίρεται ο Τοξότης. Καλά να ναι τα παιδιά κι ας λέμε εμείς οι άλλοι

6. Παρθένος με Ταύρο

Είχα πολύ αγωνία να φτάσω στον Παρθένο να δω ποιο ζώδιο τον αντέχει. Τελικά τον αντέχει ο Ταύρος μιας και συνεννοούνται στην εντιμότητα, την ειλικρίνεια, την πρακτικότητα. Παίρνει ο ένας τον άλλον σοβαρά κι έτσι ήρεμοι και συγκεντρωμένοι προχωρούν μαζί τη ζωή τους. σσ: Τελικά για όλους υπάρχει κάποιος.

7. Ζυγός με Δίδυμο 

Εδώ λένε οι επιστήμονες υπάρχουν ισχυροί δεσμοί. Κυρίως πνευματικοί. Η δική μου εμπειρία λέει πως μια φίλη μου Ζυγός που γνώρισε Δίδυμο είναι ήδη παντρεμένη 455554 χρόνια μαζί του και απλά δεν το ξέρει ακόμα.

8. Σκορπιός με Καρκίνο

Αλληλουποστηρίζονται λέει αυτά τα δύο ζώδια. Έχουν την ίδια αντίληψη και φροντίζουν ο ένας τον άλλον.

9. Τοξότης με Κριό 

Πρόκεται για ζώδια -λέει- της φωτιάς άρα έχουν και ανάλογα εφέ στη σύνδεση τους. Γνωρίζοντας Κριό σε σχέση με Τοξότη μπορώ να σχολιάσω μόνο το παρακάτω: Κοίτα να δεις που στο τέλος θα το πιστέψω.

10. Αιγόκερως με Ταύρο

Εδω η αστρολογία αναφέρει πως μάλλον πρόκειται για τον πιο πετυχημένο όλων των συνδυασμών. Αυτά τα δύο ζώδια είναι φτιαγμένα για να ζήσουν ο ένας με τον άλλον.

11. Υδροχόος με Δίδυμο

Ο ένας ολοκληρώνει τις προτάσεις του άλλου και άλλα τέτοια γλυκούλικα. Και ενώ κανονικά ως ζώδια περιέχουν πολλά ατομιστικά στοιχεία, εδώ κάνουν πίσω, πιάνονται ξανά χέρι χέρι και πάνε μαζί παρακάτω.

12. Ιχθύς με Σκορπιό

Σέβονται ο ένας τον άλλον, επικοινωνούν μεταξύ τους, νοιάζονται και δεν φοβούνται τον ρομαντισμό.

Εγώ αυτά είχα να πω, εσύ κρίνε τα όπως νομίζεις όλα τα παραπάνω.

σημείωση: το νούμερο για το δείγμα των ζευγαριών της έρευνας δεν είναι ξεκάθαρο και αυτή ήταν μια έρευνα ΜΗ βασισμένη σε στατιστικά αλλά σε βραδινές συζητήσεις φίλων για πρώην και νυν.