Τα τατουάζ εκφράζουν συναισθήματα αλλά και κολλήματα, τα κάνουμε σε συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μας για να μας θυμίζουν κάποιο γεγονός, πρόσωπο ή στιγμή αλλά και για να εκφράσουμε τα πάθη ή τα χόμπι μας.

Εμείς του ταξιδιωτικού ρεπορτάζ  έχουμε τα δικά μας κολλήματα που έχουν να κάνουν με αεροπλάνα, βαπόρια και γενικά ό,τι μας θυμίζει φευγιό και μας κάνει να ταξιδεύουμε. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα 10 αγαπημένα μας travel tattoos για να ταξιδέψετε και εσείς μαζί μας και να σας ξεσηκώσουμε για το επόμενο ταξίδι ή τατουάζ! Η επιλογή δική σας!

  1. My name is traveler, world traveler
1

Για τον πολυταξιδεμένο, για αυτόν που κοιτώντας τον χάρτη βλέπει πάντα το επόμενο ταξίδι του, για αυτόν που το μυαλό του ταξιδεύει πάντα σε άλλη γη σε άλλα μέρη, αυτό είναι το ιδανικό τατουάζ.

  1. Δείξε μου το δρόμο
2

Για τον adventurer, για αυτόν που χωρίς την πυξίδα του δεν πάει πουθενά, που είναι λίγο vintage lover & περιπετειώδης τύπος, αυτό το τατουάζ είναι σίγουρα το ιδανικό!

  1. Όταν βλέπω αεροπλάνο
3

Για εσένα που όταν βλέπεις αεροπλάνο τρελαίνεσαι και ανυπομονείς για το επόμενο ταξίδι, ένα μικρό αεροπλανάκι είναι  ό,τι πρέπει!

  1. Όπου φυσάει ο άνεμος
4

Για εσένα που είσαι φτερό στον άνεμο, τα πράγματα είναι απλά! Ένα μικρό διακριτικό φτερό είναι όμορφο και girly. Πόσο σέξυ είναι στο συγκεκριμένο σημείο;! Συμφωνείς;

  1. We’ll always have Paris
5

Για εσένα που αγαπάς μια συγκεκριμένη πόλη είτε γιατί έμεινες εκεί είτε γιατί γνώρισες το άλλο σου μισό είτε γιατί απλά την επισκέφτηκες και τη λάτρεψες, ένα μικρό διακριτικό τατουάζ με ένα landmark όπως ο Πύργος του Άιφελ για παράδειγμα, είναι σούπερ ιδέα!

  1. Γυριστρούλα σε φοβάμαι
6

Αν δεν ησυχάζεις ποτέ, αν είσαι συνέχεια στη γύρα, θες να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα μέρη και τόπους, ένα διακριτικό τατουάζ με τη λέξη wanderlust θα σε καλύψει απόλυτα!

  1. Βίρα τις άγκυρες
7

Για τους island lovers, για όσους αγαπούν  τη θάλασσα, το καλοκαίρι, τα νησιά!

  1. Έχεις γράμμα
8

Για να θυμάσαι από πού έρχεσαι ή για να θυμάσαι που πήγες. Για να θυμάσαι ένα αγαπημένο ταξίδι ή για το ταξίδι που θες να κάνεις, ένα μικρό γραμματόσημο με το όνομα της πόλης και την ημερομηνία που πήγες ή θα πας είναι απλά υπέροχη ιδέα!

  1. Θα πάει μακριά η βαλίτσα;
9

Ο σωστός ο traveler δεν πάει πουθενά χωρίς τη βαλίτσα του!

  1. Φτερά και πούπουλα
10

Και επειδή αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα πέσει να μας πλακώσει, το 10 το καλό που το έχουμε «χτυπήσει» πάνω μας, το αφήσαμε για το τέλος! Για εσένα που πετάς στα σύννεφα, που θα ήθελες να ήσουν πουλί και να μπορείς να πετάξεις σε μέρη μακρινά, που έχεις μεταναστεύσει ή το σκέφτεσαι, τι πιο ιδανικό από μερικά χελιδονάκια σε περίοδο μετανάστευσης;