zeugari-savoirville-custom

Αγόρια, με αυτό εδώ το κείμενο λοιπόν, σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω λίγο και να απλοποιήσω όσο μπορώ τα πράγματα, έτσι ώστε να καταφέρετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που κάθε γυναίκα θέλει από το σύντροφό της.

Βασικές υδραυλικές, ηλεκτρολογικές και μηχανολογικές γνώσεις. Όχι μην τρομάζεις, βασικές είπα. Να μπορείς βρε αδελφέ να αλλάξεις μια λάμπα, να επισκευάσεις μια χαλασμένη βρύση ή να αλλάξεις το λάστιχο του αυτοκινήτου. Να κάνεις τέλος πάντως όλα αυτά που μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει μέσα στο σπίτι. Και για να σοβαρευτώ, προχωράω στο επόμενο και πιο σημαντικό.

Σεβασμός. Όλες οι γυναίκες θέλουν να τις σέβεται ο σύντροφός τους και εδώ που τα λέμε και εσείς οι άντρες το θέλετε από εμάς. Άρα, για να καταλάβεις πόσο απλό είναι, μια γυναίκα θέλει να της φέρεσαι γλυκά, τρυφερά και με ευγένεια, όπως ακριβώς δηλαδή θέλεις να σου συμπεριφέρεται κι εκείνη.

Να της λες συχνά πως νιώθεις. Καμιά γυναίκα δεν βαριέται ποτέ να ακούει όμορφα λόγια από τον σύντροφό της κι όποια σου πει το αντίθετο είναι μεγάλο ψέμα. Ποιος άνθρωπος βαριέται ν’ ακούσει  «σ’ αγαπώ» ή «μου λείπεις»; Προφανώς και γνωρίζει τι σημαίνει για’ σένα, αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος αν το ακούει  λίγο συχνότερα.

Να έχεις χιούμορ. Βασική προϋπόθεση για την ευτυχία και την καλοπέραση μιας γυναίκας γιατί ως γνωστόν το γέλιο σε μια σχέση είναι το άλφα και το ωμέγα. Ή για να το θέσω καλύτερα, το χιούμορ είναι το άλφα και το σεξ το ωμέγα.

Σεξ λοιπόν, κι όταν λέω σεξ δεν εννοώ σε ποσότητα αλλά σε ποιότητα. Δεν είστε κουνέλια οπότε δεν σε απασχολεί το αν θα κάνετε σεξ 48 φορές την εβδομάδα, αλλά το αν θα καταφέρνεις να την κάνεις να έχει διάθεση και να το ευχαριστιέται όσο κι εσύ. Αν δεν θες να ακούς ότι έχει πονοκέφαλο, ασχολήσου λιγάκι παραπάνω μαζί της, ψιθύρισε της μερικές όμορφες κουβέντες στο αφτί, κάνε της ένα χαλαρωτικό μασάζ και τέλος πάντων δεν θα στα λέω όλα εγώ, σκέψου κάτι κι εσύ.

Να την βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Μπορεί να σου φαίνεται αστείο μα πίστεψέ με είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Οι εποχές έχουν αλλάξει, η γυναίκα πλέον εργάζεται πολλές ώρες κι όταν έχει ένα σπίτι και μια οικογένεια να φέρει βόλτα, ακόμη  κι η ελάχιστη βοήθεια είναι πολλή σημαντική γι’αυτή. Κι αν σου πέφτει κομματάκι δύσκολο να βάλεις μπουγάδα, ξεκίνα τουλάχιστον από το να μην πετάς τα πράγματα και τα ρούχα σου δεξιά κι αριστερά, κάτι είναι κι αυτό.

Χρόνο. Σαφώς και δεν γίνεται να είστε όλη μέρα μαζί, ούτε φυσικά και να είστε με το τηλέφωνο σκουλαρίκι λες κι είστε φοιτητούδια, αλλά δείξε της ότι εκείνη είναι η προτεραιότητά σου και πως αν χρειαστεί μπορείς να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να είσαι μαζί της.

Να είσαι καλός ακροατής.  Μην την αποπαίρνεις ποτέ, ακόμη κι αν σου λέει κάτι παράλογο. Να την ακούς προσεκτικά κι ακόμη και αν διαφωνείς με όσα ακούς να της το λες ευγενικά και χωρίς να δείχνεις ότι αδιαφορείς για όσα σου λέει.

Να μην ξεχνάς γιορτές κι επετείους. Όπως και να το κάνουμε, είμαστε ρομαντικές από τη φύση μας και είναι πολύ σημαντικές για εμάς κάποιες ημερομηνίες. Προσπάθησε λοιπόν να μην τις ξεχνάς και φυσικά να θυμάσαι πως αυτό συνοδεύεται από ένα δωράκι, ως ένδειξη της αγάπης σου. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι οτιδήποτε, μια ανθοδέσμη, μια σοκολάτα(το αγαπημένο μου) ή έστω ένα λουλούδι από τη γλάστρα του γείτονα. Κρίση έχουμε, δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς, η κίνηση μετράει.

Και για το τέλος, σου άφησα το σημαντικότερο. Δεν είναι κάτι που όλες οι γυναίκες θέλουν από το σύντροφό τους, αλλά κάτι που καμιά δεν θέλει από αυτόν. Να τηλεφωνεί συνέχεια στη μαμά του. Οκ το καταλαβαίνω, είναι δύσκολο να απαλλαγείς από το άτιμο το οιδιπόδειο αλλά κάνε μια προσπάθεια έστω ή τουλάχιστον όταν είσαι με την σύντροφό σου δεν χρειάζεται να παίρνεις κάθε τρεις και λίγο τη μανούλα, είναι εκνευριστικό, πώς να το κάνουμε.

Γύρνα λοιπόν ξανά στην αρχή του κείμενου και διάβασέ τα ξανά και ξανά μέχρι να μπορέσεις να τα εμπεδώσεις. Κι όσο πιο νωρίς τα εμπεδώσεις τόσο πιο εύκολα θα απαλλαγείς από τη γκρίνια και θα καταφέρεις να έχεις δίπλα σου μια χαρούμενη γυναίκα. (Οκ, το παράκανα)