Ααααχχχχ… τέλος. Πάει. Φινίτο. Καπούτ. Μπορούμε πλέον να το πούμε επίσημα, να θρηνήσουμε, να φάμε και κολυβοζούμι, να πιούμε και τον γκαϊφέ, να «χτυπήσουμε» και ένα κονιακάκι και να συγχωρέσουμε όλοι μαζί την κοινή λογική. Δεν πειράζει τι να γίνει… τόσα πράγματα έχουμε χάσει, εδώ η Ντόνα στο Μπέβερλι Χιλς έχασε την παρθενιά της που, μεταξύ μας, ήταν και πιο δύσκολο με τα μούτρα που είχε. Βέβαια ήταν γυναίκα γαρίδα* οπότε εντάξει κάποια στιγμή θα γινόταν. Άλλωστε μία ήταν το απόλυτο θηλυκό σε αυτή τη σειρά… η Βάλερι … τι να κάνει τώρα αυτή ψυχή ρε σεις;

Τέσπα, πίσω στο θέμα μας λοιπόν. Η κοινή λογική που λες πέθανε. Είναι γεγονός πλέον. Και παρακάτω ακολουθούν οι… αποδείξεις!

  1. Το να σταματάμε πλέον στο κόκκινο είναι προαιρετικό. Ειδικά για τους παπάκουλες, το κόκκινο σημαίνει «πέρνα, αλλά πρόσεχε λίγο». Δηλαδή ο παπάκουλας προτιμάει να γλυτώσει το ενάμιση λεπτό του φαναριού και ας πεθάνει ρε παιδί μου. Γιόλο!
  2. Γενικά τα πάντα στον Κ.Ο.Κ πλέον είναι προαιρετικά. Κράνος, ζώνη, φλας, όρια ταχύτητας, STOP… επίσης υπάρχει κόσμος που δεν περνάει ΚΤΕΟ γιατί «έλα μωρέ ποιος περνάει πια ΚΤΕΟ».
  3. Στις οδηγίες των προφυλακτικών γράφει «το κάθε προφυλακτικό προορίζεται για μία χρήση». Έλα ας μην κρυβόμαστε, για να το γράφει αυτό πάει να πει πως κάποιος, κάπου, κάποτε, την είχε κάνει τη μ@λ@κία… Και δεν συνεχίζω, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
  4. Πραγματική ιστορία: Σε προωθητική ενέργεια όπου δίναμε δώρο εισιτήρια για την Golden Class στα Village στο The Mall, νικητής από την Κύπρο (!!!!) απαίτησε να του πληρώσουμε και τα αεροπορικά και τη διαμονή. Μάστορα, εμείς για σινεμά και ποπ κορν θέλαμε να σε στείλουμε.
  5. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη. Μπορείς να ξαναδιαβάσεις την πρόταση για να τη χωνέψεις… οκ; Συνεχίζω. Μάλιστα υπάρχει «ελληνική» ομάδα “flat earthers” στο facebook που απαριθμεί περίπου 11.000 άτομα (έντεκα χιλιάδες ρε παιδιά αν είναι δυνατόν). Θες μήπως να μάθεις ένα από τα επιχειρήματά τους; «Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι ζούμε σε μία σφαίρα κρεμασμένοι ανάποδα που πάνω της κολλάει το νερό;;;». Να θυμίσω ότι αυτοί ψηφίζουν ε…
  6. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι μόλις μερικών χιλιάδων ετών και πως η «θεωρία της εξέλιξης» είναι απλά μία «θεωρία» που δεν ισχύει γιατί δεν έχει αποδειχτεί (αφού είναι θεωρία). Από πού να το πιάσεις αυτό και πού να το αφήσεις… λοιπόν, «θεωρία» δεν σημαίνει «προαίσθημα» ρε γκασμάδια. Θεωρία είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ιδεών και προτάσεων που συνιστά μια ιδιαίτερη προσέγγιση ενός επιστημονικού, ή άλλου ζητήματος. Η μικροβιακή θεωρία για παράδειγμα είναι αυτή που συνδέει τα μικρόβια με τις λοιμώξεις. Με την ίδια δηλαδή λογική το ίδιο γκασμάδι θα πει «δεν έχει αποδειχτεί άρα ας με χειρουργήσει γιατρός που λίγο πριν είχε ψάξει στα σκουπίδια του το πιρούνι που του έπεσε από το μεσημεριανό».
  7. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα ψέμα κατασκευασμένο από τους Κινέζους. Ένας από τους ανθρώπους που το πιστεύει αυτό είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Donald Trump. Τον Trump τον ψήφισε σχεδόν η μισή Αμερική. Αυτά.
  8. Σε μία χώρα με 25% ανεργία υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τους προσφέρεται δουλειά αλλά δεν πάνε γιατί «έλα ρε σιγά μην τρέχω εκεί κάτω» ή γιατί «σιγά μη δουλεύω 8 ώρες για 500€». Σύμφωνοι, η αγορά εργασίας είναι σκατά. Εκμετάλλευση. Μούργα. Καθίζημα! Έχεις χίλια δίκια. Πόσα βγάζεις τώρα είπαμε;;
  9. Υπάρχουν γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους. Σοβαρά! Πιστεύουν ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό. Αλήθεια τώρα όλα αυτά ε δεν κάνω πλάκα. Και όταν τους λένε «και αν το παιδί σου κολλήσει βάλε_μια_παιδική_ασθένεια_εδώ τι κάνεις;» ξέρετε τι απαντάνε; «Δύσκολο γιατί εμβολιάζουν οι υπόλοιποι και έτσι είναι σπάνιο πλέον». Ρε σεις δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτά!!!
  10. Υπάρχουν οι Kardashians. 

*πετάς το κεφάλι και τρως το υπόλοιπο.