Φοβάμαι τους κλόουν. Με τρομάζουν οι κλόουν, με κάνουν να θέλω να φύγω μακριά. Το έχω πει μια φορά σ’ ένα Office Laundry μας εδώ στο site και έρχομαι εδώ να παραδεχτώ ξανά πως φοβάμαι τους κλόουν περισσότερο και από την απώλεια. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ. Κι αν εσύ δεν νιώθεις τίποτα κάθε φορά που βλέπεις έναν, έχεις τρομερό πρόβλημα.

Είναι η λευκή τους πούδρα; Τα κόκκινα μαλλιά και η μύτη; Είναι αυτό το ψεύτικο χαμόγελο; Είναι τα McDonalds; Το Αυτό. Αυτό είναι. Το Αυτό του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Εκεί ξεκίνησαν όλα και ελπίζω να τελειώσουν εδώ. 

Γιατί όλοι οι κλόουν είναι τρομακτικοί, αλλά μερικοί είναι χειρότεροι από τους υπόλοιπους. Για την ακρίβεια, οι δέκα παρακάτω είναι οι χειρότεροι.

Το Cartoon της Harley Quinn

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Ο πρώτος κλόουν που είδα ποτέ στην ζωή μου. Δεν με επηρέασε ιδιαίτερα, γιατί βλέπεις η σφαίρα γυρνούσε πάλι πίσω, αλλά για θέματα ιστορίας, δεν μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Άσε που ήταν από τους πολύ κακούς των παιδικών, που έμαθα πως είναι να μισείς κάποιον.

Η ίδια η Harley Quinn

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Η τύπισσα είναι τρελή. Το μάτι της γυαλίζει και γυρίζει 180 μοίρες ανα δευτερόλεπτο. Η Harley Quinn έχει και PTSD αλλά και σύνδρομο της Στοκχόλμης, πράγμα που σημαίνει πως αν πω ότι αν την έβαζα σε ένα δωμάτιο με τον Χάνιμπαλ ίσως και να νικούσε. ΤΟΝ ΧΑΝΙΜΠΑΛ ΘΕΕ ΜΟΥ.

Ο κλόουυν κάτω από το κρεβάτι του Scary Movie 2

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα ποιο θρίλερ κοροϊδεύει το Scary Movie 2 σε αυτή τη σκηνή αλλά όταν το είδα πρώτη φορά (και ήμουν 8) άρχισα να τρέμω ολόκληρη. Και μεταξύ μας, είναι ένας κλόουν που κρύβεται κάτω από το κρεβάτι σου και είναι μαριονέτα. Η λογική σου τι σου λέει; Κι εμένα να κοιτάω πριν κοιμηθώ, μου λέει.

Porch-clown

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Πριν μερικά χρόνια οι κλόουν δεν φρίκαραν μόνο εμένα αλλά και άλλους 297382191 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ληστείες και βανδαλισμοί είχαν αρχίσει να γίνονται με μάσκες κλόουν και βγήκε ένα βίντεο στη φόρα με έναν κλόουν να κοιτάει την κάμερα ασφαλείας σε ένα περβάζι, και να σκίζει μανιακά τα μαξιλάρια του καναπέ. ΑΣΕ ΜΑΣ.

John Wayne Gacy, Jr.

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Είναι πάρα πολύ απλό με αυτόν τον τύπο. Δολοφονούσε παιδιά και δήλωνε στην εφορία part-time κλόουν σε party. Ο μόνος λόγος που δεν είναι παρακάτω με τους ακόμη πιο φοβιστικούς κλόουν είναι γιατί τον βρήκαν, τον έπιασαν και τώρα είναι νεκρός. Οπότε δεν τον ψάχνουμε κάτω από τα κρεβάτια μας πια.

American Horror Story Clown

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Το “American Horror Story” είχε τα σκαμπανεβάσματά του. Στην πλοκή, στην εξέλιξη, σε σχεδόν όλα. Όμως αν έπρεπε να θυμηθώ κάτι από τη τέταρτη σεζόν του θα σου έλεγα τον τρόμο που με διαπέρνάει κάθε φορά που σκέφτομαι τον κλόουν του.

Krusty the Clown

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Δεν ξέρω γιατί τέτοιος τρόμος, είναι απλά ένας κλόουν cartoon. Ένας κλόουν Simpsons. Όλοι μας φοβόμαστε την μοναξιά αλλά ο Krusty είναι περισσότερο ένας “Κι αν όλα αυτά που κάνουμε δεν έχουν κανένα νόημα;” και καθόλου “Έρχομαι να σε δολοφονήσω” που εγώ το βάζω στην ίδια κλίμακα τρομάρας. Όχι ρε φίλε να μου λέει και ο Krusty ο κλόουν ότι δεν έχει νόημα. Πρέπει να έχει νόημα.

Bozo the Clown

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Ο Bozo είναι τόσο κλασικός όσο και τρομακτικός που μερικές φορές απορώ πως γίνεται τα παιδιά της εποχής του να διασκέδαζαν με αυτό. Δηλαδή τότε δεν υπήρχαν κρεβάτια με πόδια; Ήταν όλα κολλημένα στο πάτωμα; Δεν το δέχομαι.

Pennywise

10 κλοουν που σε στοιχειωνουν ακομα

Δεν θα ξαναπώ για το Αυτό. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.