Η Nuxe είναι μια εταιρεία γνωστή για τα ξηρά της λάδια και τις κρέμες της. Πριν λίγο καιρό, παρουσίασε μια μοναδική και πρωτοποριακή σειρά, με το όνομα Crème Fraîche ® de Beauté που συνδυάζει φυτική αποτελε­σματικότητα και την ευεξία της όμορφης επιδερμίδας. Η υφή της μας θυμίζει το πιο γευστικό milkshake, ενώ το άρωμά της, με τις ντελικάτες νότες του ανθού της πορτοκαλιάς, μας ανοίγει την όρεξη.

Η σειρά Crème Fraîche ® de Beauté περιλαμβάνει 8 φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς και ένα νέο ενεργητικό συστατικό από το φυτό Salicronia, που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα μας. Ταυτόχρονα, ο συνδυασμός του αμυγδάλου και των λευκών ανθών πορτοκαλιάς με την aloe vera και την αλλαντοΐνη, καταπραΰνει το δέρμα.

Η Crème Fraîche® de Beauté μπορεί να χρησιμοποιηθεί από  όλους τους τύπους ευαίσθητης επιδερμίδας και περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα:

#Ορός Crème Fraîche® de Beauté: κατάλληλο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες

#Crème Fraîche® de Beauté Light: κατάλληλη για μεικτούς τύπους επιδερμίδας

#Crème Fraîche® de Beauté: κατάλληλη για κανονική ευαίσθητη επιδερμίδα

#Crème Fraîche® de Beauté Enrichie: κατάλληλο για πολύ ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες #Mάσκα Crème Fraîche® de Beauté:  προσφέρει έκτακτη ενυδάτωση και απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας

Αξίζει να επισημανθεί πως η συγκεκριμένη σειρά της Nuxe δεν περιέχει parebens, φαγεσωρογόνα και αποτελείται κατά 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Η Nuxe, λοιπόν, χαρίζει σε δυο τυχερούς νικητές από ένα σετ, που θα περιλαμβάνει μια μάσκα Crème Fraîche® de Beauté και μια κρέμα Crème Fraîche® de Beauté. Κάνε share το άρθρο μας από τη σελίδα μας μέχρι τη 13.30  μ.μ. και πάρε μέρος στο διαγωνισμό.

Γρήγορα έχεις μια ώρα!

Νικητές του διαγωνισμού είναι η Lia Savvidou και η Αθηνά Λάβδα.

layout διαγωνισμου