Οι σχεδιαστές των μεγάλων οίκων βρέθηκαν στη μεγάλη πασαρέλα του Παρισιού, παρουσιάζοντας ονειρεμένα και μοναδικά σχέδια.

Κοινός στόχος όλων των σχεδιαστών είναι να μπορείς να πας σε ένα τραπέζι χωρίς να ανησυχείς αν θα πατήσεις το μακρύ φόρεμα σου αλλά να μπορείς να ντυθείς με outfits για όλες τις περιστάσεις.

Τα ρούχα χωρίς να ταυτίζονται με τη κλασσική γυναικεία έννοια, τονίζουν τη θηλυκότητα μέσα από τη χαλαρότητα, εξωτερικεύοντας τη δύναμη της κάθε γυναίκας. Η άνεση, οι μονοχρωμίες, οι φυσικές και ροζ αποχρώσεις κυριαρχούν, φωτίζοντας τα μεγάλα αξεσουάρ που θα πρωταγωνιστήσουν, οι designers προτείνουν όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα.

Denim On Denim

Jean στο Jean. Χαλαρές γραμμές συνδυασμένα με denim jackets, τύπου western.

Cropped Jackets

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cool Hour (@thecoolhour)

Τα cropped σακάκια με παραλλαγές ήταν πρωταγωνιστές στο Fashion Week, αφού φοριούνται όλες τις εποχές

Tees and Tailoring

Η μονοχρωμία των λευκών, casual ρούχων είναι από τις σίγουρες επιλογές, συνδυάζει στιλ, απλότητα και ευκολία στο να παίξεις με τα αξεσουάρ.

Plenty of Pink

Εννοείται οι ροζ αποχρώσεις είναι στις τάσεις, κάνοντας το street style να είναι στη πιο γλυκιά του εκδοχή.

Big Earring Energy

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Reposter (@stylereposter)

Το αξεσουάρ που θα φορέσεις το φθινόπωρο/ χειμώνα είναι τα μεγάλα σκουλαρίκια. Θα ανανεώσουν το στιλ σου και θα το κάνουν μοναδικό χωρίς να χρειάζεσαι πολλά παραπάνω.

Bandeau Columns

Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα θα παραμένει με τα στράπλες να έχουν υψηλή θέση στα must αυτόν το χειμώνα. Οι στιλίστες του Παρισιού πρότειναν minimal ύφος, για να διατηρηθεί η κομψότητα των ρούχων.