Οι διασημότητες της Gen-Z, όπως η Olivia Rodrigo και η Zendaya, έχουν αποδεχθεί πλήρως την ‘90s τάση της maxi φούστας. Τα σύνολα τους περιλαμβάνουν ένα vintage μπλουζάκι με το λογότυπο μιας αθλητικής ομάδας ή ένα τυχαίο ρετρό γραφικό, μια μάξι φούστα — συνήθως λευκή, φλατ παπούτσια όπως  Mary Janes ή σαγιονάρες, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τύπου και όλα τα ογκώδη κοσμήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Όλοι οι ειδικοί συμφωνούν: Η ευελιξία είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της μάξι φούστες και απλώς ο καλύτερος λόγος για να τη δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι.

Δοκίμασε μία denim

Tην αγαπούν η Gigi και η Bella Hadid. Οι τζιν μάξι φούστες συνδυάζονται καλύτερα με ένα πιο στενό τοπ — σκέψου έναν κορσέ ή ένα μπαντό. Αν θες παίξε με cropped jackets για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

Crop Top It

Η μάξι φούστα ταιριάζει με κάθε είδους τοπ. Συνδυάζεται με ένα ανδρικό πουκάμισο, ένα top, ένα φανελάκι, ένα t-shirt. Φαίνεται υπέροχη με τα crop tops, ειδικά αν έχεις ένα με ογκώδη μανίκια — υπέροχη εμφάνιση για το καλοκαίρι.

Με πουκάμισο

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annemiek Kessels (@modedamour)

Βλέπουμε επίσης τις μάξι φούστες ως επιλογή με ίσια πέδιλα και ένα πουκάμισο, δεμένο στη μέση και μας αρέσει πολύ.

Παίξε με την υφή

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Chacon (@sissychacon)

Αναζήτησε πλεκτές φούστες σε αποχρώσεις του μπεζ και του κρεμ ή άλλες ουδέτερες αποχρώσεις που έχουν μοντέρνα αίσθηση και λειτουργούν καλά για το καλοκαίρι. Είτε ένα ταιριαστό πλεκτό σετ, είτε ένα mix & match θα ακολουθήσεις διπλά τις τάσεις.

Λινό

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annemiek Kessels (@modedamour)

Η πιο καλοκαιρινή επιλογή. Λινή maxi φούστα με ένα tank top και ίσια παπούτσια.