Χρυσό Βραβείο: Lipikar Baume AP+M, La Roche-Posay

Σε νέα κλινική µελέτη διαπιστώθηκε ότι το Lipikar Baume AP+M επιδρά θετικά και στον ύπνο των παιδιών µε έκζεµα, αφού µειώνει δραστικά τη φαγούρα και τη διάρκεια των εξάρσεων του εκζέµατος. Σαφής επιβεβαίωση του αρχικού σχεδιασµού αυτού του καταπραϋντικού βάλσαµου αναπλήρωσης λιπιδίων από τη La Roche-Posay. Με το αποκλειστικό πατενταρισµένο συστατικό Aqua Posae Filiformis, αυτό το προϊόν πετυχαίνει διπλή δράση. Αφενός, επανεξισορροπεί το µικροβίωµα µακροπρόθεσµα και αφετέρου αποκαθιστά τον δερµατικό φραγµό. Ταυτόχρονα, ανακουφίζει από τον κνησµό µε νιασιναµίδη, ενυδατώνει µε γλυκερίνη και καταπραΰνει µε αλλαντοΐνη και ιαµατικό νερό.

Αργυρό Βραβείο: Σειρά Norwegian Formula, Neutrogena

Σειρά προϊόντων περιποίησης για τα χέρια, τα πόδια, το σώµα και τα χείλη, µε Νορβηγική Φόρµουλα που βασίζεται στη γλυκερίνη φυσικής προέλευσης. Είναι σχεδιασµένη σε συνεργασία µε δερµατολόγους και αποτελείται από 7 προϊόντα, µε ήρωες της σειράς να είναι οι δύο διαχρονικές συµπυκνωµένες κρέµες χεριών, µε άρωµα ή χωρίς. Συµπληρωµατικά, η ενυδατική κρέµα χεριών άµεσης απορρόφησης, η κρέµα χεριών Moisturising & Hygiene, η Κρέµα Σώµατος για Βαθιά Ενυδάτωση µε βούτυρο καριτέ, η Κρέµα Ποδιών για Θρέψη και τέλος ένα ενυδατικό στικ για τα χείλη χαρίζουν πλούσια ενυδατική φροντίδα.

Χάλκινο Βραβείο: Body Slim, Lierac

Εµπνευσµένο από την πιο αποτελεσµατική µέθοδο αδυνατίσµατος που εφαρµόζουν τα ιατρεία και οι κλινικές, την κρυολιπόλυση, το κρυοενεργό συµπύκνωµα Body Slim οφείλει την αδυνατιστική του δράση σε µία ανανεωµένη σύνθεση που βασίζεται στη συνέργεια της καφεΐνης και του τζίντζερ, ενός διδύµου συστατικών που διασπά το λίπος 20 φορές περισσότερο από την καφεΐνη µόνη της. Αυτό µαζί µε το κατοχυρωµένο µε ευρεσιτεχνία συστατικό καύσης λίπους WTB System βοηθά στη µείωση της εγκατεστηµένης κυτταρίτιδας στις περιοχές των µηρών, των γλουτών και των γοφών. Η ροζ gel υφή του δηµιουργεί ένα εφέ κρύου µε διάρκεια και διευκολύνει το µασάζ µε το ειδικό ρόλερ, που είναι απαραίτητο για βέλτιστα αποτελέσµατα.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.