Χρυσό Βραβείο: Anthelios UVMune400, La Roche-Posay

Με το αποκλειστικό αντηλιακό φίλτρο της L’Oréal, Mexoryl400, που προστατεύει ενάντια ακόµα και στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV, η La Roche-Posay καινοτοµεί στην αντηλιακή προστασία. Mέχρι και σήµερα τα οργανικά φίλτρα UV παρείχαν προστασία ενάντια στις ακτίνες UVA για µήκη κύµατος έως και 370nm, ενώ το Mexoryl400 καλύπτει και για εκείνες µήκους 380-400nm, που είναι οι πιο επικίνδυνες για την επιδερµίδα. Ενσωµατωµένο σε δύο µη λιπαρές και υψηλής ανοχής υφές, Invisible Fluid και Hydrating Cream µε SPF50+, προστατεύει από τις κυτταρικές βλάβες, συµβάλλοντας σηµαντικά στην πρόληψη της φωτογήρανσης.

Αργυρό Βραβείο: Capital Soleil UV Age Tinted SPF50+, Vichy

Την ξεχωρίζει η εξαιρετικά λεπτόρρευστη και υδάτινη υφή της, που απλώνεται πολύ εύκολα σχηµατίζοντας ένα αόρατο και ανθεκτικό φιλµ µε απουσία λευκών υπολειµµάτων. Χαρακτηριστικό που οφείλεται στην τεχνολογία Netlock, µε πολλαπλά διπλώµατα ευρεσιτεχνίας. Εκτός από SPF50+, περιέχει αντιγηραντικά συστατικά, όπως πεπτίδια, νιασιναµίδη και κλάσµατα προβιοτικών, συνδυάζοντας µε επιτυχία την καθηµερινή φροντίδα µε την ηλιοπροστασία. Η νεότερη εκδοχή έρχεται µε χρώµα, για να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε δερµατικές ατέλειες.

Χάλκινο Βραβείο: Luxurious Suncare Probiotics Fluid SPF30, Intermed

Αντηλιακό γαλάκτωµα προσώπου µε προβιοτικά για λιπαρό και µε τάση ακµής δέρµα. Φωτοσταθερά, φιλικά προς το περιβάλλον φίλτρα συνδυάζονται στη φόρµουλά του µε το θερµικά επεξεργασµένο προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum, προκειµένου να αποκατασταθεί η ισορροπία του µικροβιώµατος που διαταράσσεται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Αντιοξειδωτικό, αντιφλεγµονώδες και αντιβακτηριδιακό εκχύλισµα µανόλιας, που βοηθά στην πρόληψη της ακµής, συµπληρώνει αυτή τη λιπαρή και ανθεκτική στο νερό σύνθεση, µαζί µε βιταµίνη Ε και υαλουρονικό νάτριο, για επιπλέον ενυδάτωση και προστασία από τους ρύπους.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.