Χρυσό Βραβείο: Lierac Homme, Lierac

Έξι εύχρηστα προϊόντα που σχεδιάστηκαν για τις ειδικές ανάγκες της ανδρικής επιδερµίδας, µε συνθέσεις 3 σε 1 που κάνουν την καθηµερινή περιποίηση γρήγορη, αποτελεσµατική και ταυτόχρονα απολαυστική. Οι ελαφριές δροσερές υφές τους απορροφώνται γρήγορα και έχουν ένα χαρακτηριστικό αρρενωπό άρωµα µανταρινιού, λεβάντας, αρωµατικών φυτών και κεχριµπαριού. Στις συνθέσεις τους πρωταγωνιστεί το κατοχυρωµένο µε δίπλωµα ευρεσιτεχνίας εκχύλισµα µαύρης τουλίπας, ενός συστατικού που η πολλαπλή του δράση έχει αποδειχθεί µε βιολογικά τεστ. Ενδεικτικά, το εκχύλισµα µαύρης τουλίπας αυξάνει το πάχος του χορίου, τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος καθώς και την ποιότητα του δερµατικού φραγµού.

Αργυρό Βραβείο: Σειρά περιποίησης, Noxzema Men

Από το brand-ορόσηµο της προσωπικής περιποίησης, µε πολυετή πείρα, έρχεται αυτή η ανανεωµένη σειρά ανδρικής περιποίησης. Τα Noxzema Men προϊόντα αφορούν το ξύρισµα, την αποσµητική προστασία και τον καθαρισµό του σώµατος στο ντους. Όλες οι συνθέσεις προστατεύουν και περιποιούνται την επιδερµίδα και είναι δερµατολογικά ελεγµένες. Τα αποσµητικά προσφέρουν 48ωρη προστασία µε φιλικά προς την επιδερµίδα συστατικά, ενώ τα αφρόλουτρα αποτελούνται από 95% βιοδιασπώµενα συστατικά. Τέλος, οι αφροί ξυρίσµατος εγγυώνται εύκολο ξύρισµα χωρίς ερεθισµούς.

Χάλκινο Βραβείο: Σειρά MEN, Natura Siberica

Ολοκληρωµένη σειρά καλλυντικών που σχεδιάστηκε για τις ειδικές ανάγκες του ανδρικού δέρµατος και των µαλλιών. Έντεκα συνολικά φόρµουλες που έχουν πλούσιο άρωµα και είναι εµπλουτισµένες µε σπάνια φυτά της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Ενδεικτικά, προϊόντα όπως σαµπουάν, αφρόλουτρα, 2-1 συνθέσεις, προϊόντα για πριν και µετά το ξύρισµα, καθαρισµού ή ενυδάτωσης και τόνωσης έρχονται µε κύρια συστατικά το Σιβηρικό πεύκο, το βιολογικό Bearberry, τη βιολογική Rhodiola Rosea, το χαβιάρι Σιβηρίας, το οργανικό Ginseng και το γάλα από βουβάλι.

Μάθε περισσότερα για τα βραβευμένα προϊόντα της κατηγορίας κάνοντας κλικ εδώ.